Firme de renume vin la Brasov Coresi Shopping, cel mai mare Mall din Transilvania se deschide in martie 2015. Investitia este de 60 de milioane de euro

Last Updated on decembrie 9, 2014

Coresi Shopping se construieşte în locul Uzinei Tractorul şi va fi inaugurat în martie 2015. Investiţia se ridică la 60 de milioane de euro. Este cea mai mare investiţie a Braşovului din ultimii cinci ani.

coresi

Dezvoltatorul centrului comercial Coresi Shopping Resort a anunţat că aproximativ 85% din spaţii au fost închiriate, primii chiriaşi putând începe să îşi amenajeze magazinele începând de la mijlocul lunii ianuarie. Toate spaţiile cu suprafeţe cuprinse între 500 şi 1000 de metri pătraţi au fost închiriate. Investiţia se ridică la 60 de milioane de euro.

„În acest moment, spaţiile de dimensiuni medii, cu suprafeţe cuprinse între 500 şi 1.000 metri pătraţi, nu mai sunt disponibile şi am fost puşi în situaţia de a nu putea onora cererile unor retaileri care îşi doreau să fie prezenţi în cadrul Coresi Shopping Resort. Prin urmare, ne gândim din ce în ce mai mult să demarăm cât mai repede lucrările la faza a doua a proiectului, cea de retail park, în care vom reuni comercianţi care au nevoie de spaţii cuprinse între 1.000 şi 2.000 metri pătraţi”, a declarat Tatian Diaconu, directorul Imoochan România, compania care construieşte centrul, citat de bizbrasov.ro.

Printre firmele care au închiriat deja spaţii se numără: H&M, iStyle, Apple Premium Reseller, Zara, Massimo Dutti, Stradivarius, Oysho, Mim, Kenvelo, Tom Taylor, Time Out, Lee Cooper, Brioche Doree, Flanco, Decimas, Sabrini, Yves Rocher, MOA, Arsis – Vodafone, Inmedio şi Sensiblu, unele branduri fiind în premieră la Braşov. (sursa: adevarul.ro)

Proiectul Coresi din Braşov, care va dezvolta cel mai mare centru de distracţii din Transilvania, îşi propune să devină o stracţie turistică şi nu un simplu locunde se pot face cumpărături. Un exemplu în acest sens este zona centrală a proiectului, care va găzdui pe o suprafaţă de 1.500 mp un spaţiu de distracţie în care atât copiii cât şi părinţii îşi vor putea petrece timpul în mod activ. În cadrul centrului se vor regăsi şi alte puncte de atracţie, cum sunt cele patru piaţete care vor purta nume distincte, unde vizitatorii îşi pot petrece timpul liber în mod plăcut. Mai mult, fiecare dintre aceste piaţete va avea un punct de agrement definitoriu. De exemplu, una dintre ele va fi dedicată evenimentelor de tip concerte sau piese de teatru.

Previous Story

Video Brasov: Ninge/ a nins cu fulgi mari :)

Next Story

Brasov: Cinci pensiuni din Bran si Moieciu, inscrise in programul „Traditiile Craciunului”