Breaking News Brasov: Socrul lui Victor Ponta audiat de DNA in cazul retrocedarilor de terenuri!

Last Updated on octombrie 15, 2014

Antena 3 spune ca senatorul Ilie Sarbu, socrul lui Victor Ponta, se afla in aceste momente la DNA Brasov. Se pare ca este audiat in dosarul retrocedarilor in care este implicat si deputatul PSD din Brasov, Ioan Adam.

Procurori din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie –Serviciul Teritorial Brașov efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție ce au legătură cu reconstituirea dreptului de proprietate pentru suprafața de aproximativ 90.000 ha de teren forestier si 100 ha teren agricol.

eee

În cursul dimineții de 15 octombrie 2014, ca urmare autorizării de către instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 25 locații situate în jud. Brașov, Bacău, Covasna și București, din care cinci la instituții publice de interes local, una la un birou de avocatură, iar restul sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice.

Revenim cu amanunte

Previous Story

Sondaj: Iohannis (95.3%) vs Ponta (97.1%), la notorietate. Doar jumatate dintre romani sunt interesati sau foarte interesati de ceea ce se intampla in campania electorala

Next Story

Brasov: Parcare speciala pentru biciclete la Zoo