Brasov: Bursa locurilor de munca la Casa Armatei, 26 septembrie

Last Updated on septembrie 15, 2014

Absolvenţii unei forme de învăţămînt, promoţia 2014, care nu şi-au găsit încă un loc de muncă au şansa de a intra pe piaţa muncii din Braşov, la o bursă a locurilor de muncă destinată lor. Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă (AJOFM) va organiza pe 26 septembrie, cu începere de la ora 9.00,

locuri-de-munca

Bursa va avea loc la Casa Armatei. Agenţii economici au, la rîndul lor, posibilitatea de a cunoaşte direct oferta de forţă de muncă, de a recruta şi a selecta personal direct, fără intermediari, în funcţie de cerinţele proprii locului de muncă pe care îl oferă.(sursa: monitorulexpres.ro)

Firmele interesate trebuie să contacteze însă din timp AJOFM, (prin fax, la numărul 0268/412.552 sau prin e-mail, la adresa bvbuget@ajofm.anofm.ro sau ajofm@bv.anofm.ro) pentru a transmite oferta de locuri de muncă vacante, menţionînd opţiunea participării la bursă, numărul de locuri de muncă de care dispun şi meseriile în care sînt vacante aceste locuri.

Data limită pînă la care se pot trimite ofertele este 22 septembrie, ora 12.00.

Participarea la Bursa locurilor de muncă este gratuită, atît pentru cei aflaţi în căutarea unui job, cît şi pentru agenţii economici.

Previous Story

Brasov: Cartierele Racadau, Astra, Grivitei si Avantgarden, cele mai cautate zone de potentialii chiriasi

Next Story

Brasov: Petrece o vacanta in stil tirolez in Bran la pesniunea Brandeberg