Wizz Air vinde mămăligă cu brânză la plic în avioane. Cât costă o porție

Last Updated on octombrie 22, 2024 Wizz Air vinde mămăligă cu brânză la plic în avioane. Cât costă o porție 1

Compania maghiară low-cost s-a pliat pe gusturile românilor. Astfel, pentru cei ce vor să mănânce în timpul curselor are în ofertă și… mămăligă la plic, așa cum a informat G4Food.

Inclusiv compania aeriană maghiară Wizz Air, una dintre cele mai utilizate companii aeriene de români, surprinde pasagerii cu o noutate culinară: „mămăliga” la plic. Aceasta este vândută sub denumirea de „cheese polenta” și este ușor de pregătit.

Introducerea acestui produs la bord vine într-un context în care companiile aeriene caută să diversifice ofertele de catering și să creeze experiențe personalizate pentru clienții lor. La prețul de doar 2,5 euro, „polenta cheese” la plic se alătură altor produse din catalogul companiei aeriene, cum ar fi sandvișurile, pastele carbonara sau noodle soup, disponibile în timpul zborurilor, scrie profit.ro.

Aeroportul Brașov. Wizz Air a schimbat iar programul curselor
Potrivit orarului de zboruri de la Aeroportul Internațional Brașov Ghimbav (AIBG – GHV), în această săptămână, compania maghiară Wizz Air operează, din nou, 10 curse (20 zboruri), de patru ori spre/dinspre Londra (Luton) și de câte trei ori pe relația cu Budapesta și cu Dortmund, scrie mytex.ro.

Astfel, după trei săptămâni, Wizz Air schimbă din nou programul zborurilor către și dinspre orașul german.
Reamintim că, din 2 septembrie 2023, Wizz Air a operaţionalizat zborurile Braşov (GHV) – Dortmund (DTM) şi Dortmund (DTM) – Braşov (GHV), cu două frecvenţe pe săptămână, marţea şi sâmbăta, apoi a schimbat orarul la joia și duminica.

Din 14 iulie 2024, a dublat frecvența de operare a rutei dintre Brașov și Dortmund, de la două la patru zboruri pe săptămână, cele două curse suplimentare fiind operate în zilele de marți și sâmbătă. În 15 septembrie, le-a înjumătățit, iar după două săptămâni le-a dublat din nou.
Din această săptămână, sunt trei curse pe săptămână, marțea, joia și sâmbăta, fiind suspendată cea de duminică.

Advertisements
Previous Story

Brașovul – într-un județ mai mare. Proiect pentru reforma teritorială: rămân 8 județe, dispar sectoarele din București, orașe cu minimum 20.000 de locuitori și comune cu minimum 3.000 de locuitori

Next Story

Cum l-au oprit poliţiştii pe șoferul elveţian drogat. Noi acuzații. Șofer: „Spre norocul nostru nu era şi copilul. Locul din spate e cel mai avariat, unde e şi scaunul copilului, nu mă pot gândi ce ar fi fost”