Vizitatorii costumați de Halloween primesc reduceri la Dino Parc Râșnov

Last Updated on octombrie 21, 2024 Vizitatorii costumați de Halloween primesc reduceri la Dino Parc Râșnov 1

Copiii sunt invitați în perioada Halloween pentru a se distra la Dino Parc. Vor fi multe surprize pentru cei mici.

În perioada 31 octombrie – 3 noiembrie, ne deschidem porțile într-o atmosferă specială, unde dinozaurii și decorurile specifice creează o experiență unică pentru vizitatori.
Cei pasionați de cosplay și deghizări vor fi răsplătiți pentru creativitatea lor cu o reducere de 25% la intrarea în Dino Parc, dacă aleg să vină costumați sau machiați în personajele lor favorite. Vă așteptăm și cu pictură pe față și ateliere creative cu tematică de toamnă!” au transmis reprezentanții Dino Parc Râșnov.

În atmosfera de Halloween, Dino Parc Râșnov se transformă într-un tărâm magic, unde copiii pot deveni orice își doresc, cu ajutorul machiajului artistic. Artiștii face painting ce vor fi prezenți îi vor distra pe copii, transformându-i în personajele lor preferate.

Experiența este completată de descoperirea noilor dinozauri, care vor face vizita și mai interesantă. Astfel, vizitatorii pot descoperi un tunel în formă de T-Rex, pot explora în detaliu anatomia unui Triceratops și pot admira noi specii de dinozauri animatronici, Dilophosaurus și Carnotaurus.

Toate activitățile menționate pentru această perioadă sunt incluse în prețul biletelor de acces la Dino Parc Râșnov, fără alte taxe suplimentare. Biletele pot fi achiziționate direct de la intrarea în parc sau online.

Previous Story

Salvamont, intervenţie de peste 12 ore în Piatra Craiului pentru salvarea a 3 tineri: „Nu au căşti, se blochează psihic, dar nu sună la 112”