Un tânăr de 22 a ani a murit din cauza vitezei. A fost sancţionat de 21 de ori în 2 ani. Surse judiciare: „A fost depistat în trafic și sancționat de 21 de ori”

Last Updated on octombrie 6, 2024 Un tânăr de 22 a ani a murit din cauza vitezei. A fost sancţionat de 21 de ori în 2 ani. Surse judiciare: „A fost depistat în trafic și sancționat de 21 de ori” 1

Un tânăr de 22 a ani a murit într-un grav accident după ce s-a lovit cu viteză de un stâlp. A ucis şi un băiat de 15 ani, pe care îl invitase la plimbare. De când avea carnet, tânărul primise o sancţiune în fiecare lună.

Şoferul avea permis de conducere de doi ani, timp în care a fost sancţionat de 21 de ori de poliţişti. A avut carnetul suspendat de trei ori pentru drifturi şi depăşiri ilegale şi a primit amenzi pentru viteză excesivă şi lipsa centurii de siguranţă, scrie Observator Tv.

Conducătorul auto, în perioada 2022- 2024, a fost depistat în trafic și sancționat de 21 de ori (lipsă documente de 6 ori, neschimbarea certificatului de înmatriculare, oprire neregulamentară, depășirea vitezei legale cu peste 50 de km/h, nerespectarea circulației pe benzi, neportul centurii de siguranță, lipsă trusă medical) și i-a fost suspendat dreptul de a conduce de 3 ori (cumul de puncte, comportament agresiv/ derapaj controlat și nerespectarea regulilor privind depășirea).

La data de 10.10.2024 acestuia îi expira dovada pentru comportament agresiv, apoi intra în perioada de suspendare pentru cumul de puncte“, au transmis surse judiciare pentru Antena 3 CNN. 

Sâmbătă dimineață, la ora cinci, maşina condusă de Octavian a zburat de pe şosea într-o curbă, pe o şosea judeţeană, în apropiere de Piteşti. Automobilul s-a dat peste cap de mai multe ori, a dărâmat un stâlp de beton şi a spulberat gardul unei case.

Şoferul a murit pe loc. Nici fratele mai mic al mamei sale, un adolescent de 15 ani, nu a avut şanse.
Octavian îşi cumpărase maşina cu motor puternic acum două luni şi o testase peste limita legii. Trebuia să predea carnetul peste cinci zile, pentru că poliţiştii îl prinseseră când făcea drifturi.

“La acest moment conducea având dovadă înlocuitoare a dreptului de a conduce fiind în perioada de 15 zile ulterioare aplicării sancţiunii contravenţionale pentru conducere agresivă”, spune Florin Popa, IPJ Argeş.

Accident mortal pe Autostrada Soarelui: victima, un copil de 11 ani
Un copil de 11 ani a murit şi un bărbat a fost grav rănit în urma unui accident produs duminică dimineaţă pe Autostrada Soarelui, pe sensul dinspre București spre Constanţa, în zona localităţii Lehliu.

Pe autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, la kilometrul 64, pe sensul de mers spre litoral, în zona localităţii Lehliu-Gară, judeţul Călăraşi, un autotren încărcat cu produse alimentare a impactat glisiera laterală şi s-a răsturnat pe suprafaţa de rulare”, a anunțat Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, conform Constanța 100.

În urma accidentului, şoferul a suferit leziuni grave şi a fost transportat la spital.
Un copil de 11 ani a fost declarat decedat.
Traficul rutier a fost restricţionat pentru a permite extragerea autotrenului răsturnat.

Previous Story

Șofer prins cu peste 200 km/oră pe DN1. Amendă de 2.475 lei, permisul supendat 120 de zile