Un copil de 11 ani a murit. Tatăl lui, care era la volan, îl luase în cabină să îi arate cum conduce TIR-ul

Last Updated on octombrie 7, 2024 Un copil de 11 ani a murit. Tatăl lui, care era la volan, îl luase în cabină să îi arate cum conduce TIR-ul 1

Un copil de 11 ani a murit strivit în cabina unui camion de mare tonaj. Tatăl lui, care era la volan, îl luase în cabină să îi arate cum conduce mastodontul. Într-o curbă, însă, bărbatul a pierdut controlul TIR-ului.

Camionul încărcat cu alimente mergea, pe Autostrada Soarelui, pe o ploaie deasă, de la Bucureşti la Constanţa. TIR-ul a derapat în dreptul localităţii Lehliu-Gară. A lovit parapetul de protecţie şi s-a răsturnat.

Fiul şoferului, un băiat de clasa a cincea, a murit pe loc. Tatăl lui a fost dus, în stare gravă, la spital, unde medicii fac tot posibilul să îi salveze viaţa. Poliţiştii care au început ancheta trebuie să afle dacă accidentul a fost provocat de o defecţiune tehnică sau de eroare umană.

Pe autostrada A2 București-Constanța, la kilometrul 64, pe sensul de mers spre litoral, în zona localității Lehliu-Gară, județul Călărași, un autotren încărcat cu produse alimentare a impactat glisiera laterală și s-a răsturnat pe suprafața de rulare”, se arată în comunicatul Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române, conform Libertatea.

Accident cu patru victime pe DN 11 Brașov – Târgu Secuiesc
Traficul rutier pe DN11 Brașov – Onești a fost oprit duminică, în zona localității Reci, județul Covasna, din cauza unui accident rutier. Coliziunea a avut loc puțin după ora prânzului și a implicat două autoturisme. În urma impactului, patru persoane au suferit leziuni și au fost evaluate medical, fiind conștiente, scrie Monitorul Expres.

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliției Române, accidentul s-a produs la kilometrul 33+700 de metri, pe DN11, în urma unei coliziuni față-spate între două vehicule.

IPJ Covasna a anunțat devierea traficului dinspre Brașov la intersecția DN11 cu DN13, spre Covasna, iar dinspre Bacău, circulația a fost direcționată prin localitatea Mocșa, pe DJ121A, spre Leț – DN13E – DN1

Previous Story

Brașov. Consultații gratuite la cel mai mare spital mobil, la Sala Sporturilor. Peste 40 de cabinete, 150 de cadre medicale

Next Story

O șoferiță a mers cu spatele, 5 persoane au ajuns la spital. Șofer microbuz: „Am ricoșat în mașina cealaltă și mașina a lovit persoanele alea”