Un bătrân de 81 de ani a împins pe scări o femeie care cobora cu bebeluşul în cărucior

Last Updated on octombrie 4, 2024 Un bătrân de 81 de ani a împins pe scări o femeie care cobora cu bebeluşul în cărucior 1
(foto arhiva)

Un bărbat de 81 de ani, preşedinte al unei asociaţii de proprietari, a fost reţinut pentru 24 de ore, după ce a împins pe scările unui bloc o femeie în timp ce aceasta cobora cu bebeluşul său în vârstă de opt luni aflat într-un cărucior.

În cădere, copilul s-a lovit la cap şi a fost transportat la spital. „Pe fondul unor discuții în contradictoriu purtate în scara unui bloc din municipiul Galați, între o femeie în vârstă de 27 de ani, din aceeași localitate, care era împreună cu fiul său de opt luni, aflat într-un cărucior, și un bărbat de 81 de ani, președintele asociației de proprietari și locatar al blocului respectiv, acesta din urmă ar fi devenit agresiv și ar fi împins-o pe femeie, în timp ce aceasta încerca să coboare treptele din fața blocului, cu căruciorul. Ca urmare a loviturii, femeia s-ar fi dezechilibrat și ar fi căzut cu căruciorul, iar în cădere, bebelușul s-ar fi rănit”, a precizat cms. șef Felicia Tudoran, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați, conform Hotnews.

Femeia agresată, pentru Stirile Pro Tv: „A împins uşa, căruțul s-a dus pe toate treptele, a căzut cu fața în jos, eu am alunecat. Dânsul a rămas uitându-se pe geam și a fugit direct în casă. Nu m-a întrebat nimic despre copil, dacă e ok, dacă e bine.”

Îngrozită, mama copilului și-a chemat soțul în ajutor, iar acesta a sunat la 112. Imediat au ajuns acolo polițiștii și un echipaj de ambulanță. Daniela Enciu, Serviciul de Ambulanţă Galaţi: „Bebelușul era conștient, a fost găsit cu un traumatism cranio-facial, cu un hematom frontal și cu multiple escoriații la nivelul feței. I s-au acordat îngrijirile medicale impuse și a fost transportat la spitalul de pediatrie.”

Vecinii spun că nu este pentru prima oară când președintele de asociație este agresiv.

Costel Melinte, vecin: „Dânsul a mai avut niște reacții negative. Am încercat să iau atitudine, am făcut o ședință pe scară, să îl schimbăm din funcția de administrator. Cu toți a avut altercații.”

Previous Story

Vine Furtuna Cassandra. Lucian Sfîcă, doctor în climatologie: „Va fi, în mod veritabil, un ciclon autentic. Este posibil să genereze și nuclee secundare la nivelul țării noastre”

Next Story

Un hoț a pătruns într-o casă, a întins rufele, a făcut curăţenie şi a pregătit cina. A lăsat un mesaj: „Nu-ți face griji, fii fericită, mănâncă”