Teo Trandafir, reacție după ce a aflat ca David Popovici refuză să conducă mașinile primite de la brașoveanul Ion Țiriac: „Dacă eram maică-ta”

Last Updated on octombrie 18, 2024 Teo Trandafir, reacție după ce a aflat ca David Popovici refuză să conducă mașinile primite de la brașoveanul Ion Țiriac: „Dacă eram maică-ta” 1

După ce brașoveanul Ion Țiriac i-a oferit două mașini pentru medaliile de aur și bronz obținute la înot, la Jocurile Olimpice 2024, David Popovici a anunțat, recent, că nu dorește să conducă niciunul dintre respectivele autoturisme.

Decizia neobișnuită a lui David a stârnit discuții și în cadrul emisiunii „Follow us!”, moderată de Teo Trandafir și Ilinca Vandici.
Ambele prezentatoare au fost impresionate de atitudinea tânărului campion.
Ilinca Vandici a subliniat faptul că Popovici nu doar impresionează prin performanțele sale, ci și prin caracterul său solid, format într-un mediu care l-a încurajat să rămână modest și focusat pe lucrurile care contează cu adevărat.

Efectiv, jos pălăria! Mă plec în fața lui David. Un copil care să aibă un asemenea discurs, care să aibă asemenea valori, care să aibă asemenea principii.
Rar, foarte rar! Cred că acolo, în spate, e familia lui, cred că e antrenorul și echipa”, a spus prezentatoarea, potrivit Kanal D.

Pe de altă parte, Teo Trandafir a pus accentul pe personalitatea lui David și pe importanța auto-motivării în succesul său: „Cred că e și el în spatele lui. Nu poți să construiești un om. Dacă nu te crești și singur, nu ajungi nicăieri.(…) Mi se pare că toți fac echipă, nu e unul în spate, unul în față, unul în dreapta, unul în stânga”.

Teo, cu umorul ei caracteristic, a scos în evidență, printr-o glumă, contrastul dintre decizia lui David de a refuza cadourile scumpe și tentațiile pe care mulți alții le-ar fi îmbrățișat: „Dacă eram maică-ta, te băteam de te sminteam. Nu mai bine vindeam noi mașina aia?”.

Cât poate costa maşina pe care o conduce David Popovici
Chiar dacă a primit două maşini IONIQ 5 serie limitată, evaluate la 50.000 de euro fiecare, Popovici vrea să nu atragă prea mult atenţia în trafic şi preferă să meargă cu o maşină pe care o are de 10 ani, care valorează între 8.000 şi 10.000 de euro.

„Nu pot să o conduc pentru că atrage prea mult atenţia, aşa că prefer să conduc maşina mea obişnuită. O maşină care se pierde mult mai repede în mulţime.

Eu conduc un Audi A3, vechi de 10 ani. Mai merg şi cu autobuzul. (…) Mă bucur că am acum ocazia să zic că am o maşină complet obişnuită, un Audi cu 105 cai putere”, a declarat David Popovici la Radio ZU, conform Antena Sport.

Previous Story

Milionarul Adrian Marțian a fost reținut de Poliție. Cei trei copii ai săi au fost preluați de statul român

Next Story

Brașov. O fată de 13 ani a sunat la 112 și a mințit că este răpită. 100 de polițiști au plecat în căutarea ei