Retromobil Brasov, în Piața Sfatului: „Vom expune unele dintre cele mai frumoase creatii automobilistice într-o expoziție statică de excepție”

Last Updated on octombrie 7, 2024 Retromobil Brasov, în Piața Sfatului: „Vom expune unele dintre cele mai frumoase creatii automobilistice într-o expoziție statică de excepție” 1

Eveniment auto de excepție în Piața Sfatului. Cele mai frumoase vehicule istorice vor fi expuse în acest sfârșit de săptămână la Retroparada Toamnei, organizată de Retromobil Club România Filiala Brașov.

Mai precis, duminică, 13 octombrie, în Piața Sfatului din Brașov, vor fi prezentate publicului cele mai frumoase automobile retro din județ, la evenimentul care va și încheia sezonul retromobilistic din acest an. Retroparada va începe la ora 11.00 și se va încheia la ora 15.00, iar intrarea este liberă, anunță Radio Romania Brașov.

Retromobil Brasov:Brașov – 13 octombrie 2024 – Piața Sfatului
Pregătește-te pentru o călătorie în timp chiar în inima Brașovului! Peste mai puțin de o săptămână la kilometrul zero al orașului vom expune unele dintre cele mai frumoase creatii automobilistice într-o expoziție statică de excepție.
Te invităm să încheiem împreună sezonul retromobilistic în glorie la Retroparada Toamnei. Fie că ești pasionat de mașini de epocă sau doar curios, vei putea admira unele dintre cele mai frumoase automobile retro din județ și din împrejurimi!
Totul se va intampla la Retroparada Toamnei organizata de Retromobil Club Romania Filiala Brasov.

Când și unde?
Locație: Piața Sfatului, Brașov
Data: 13 octombrie Duminica
Ora: 11:00 – 15:00
Intrarea: Liberă

Ne-am asigurat că vremea va fi perfectă iar noi vom fi prezenți cu o selecție impresionantă de vehicule istorice. Tot ce trebuie să faci este să vii și să te bucuri de spectacol!
P.S.: Pentru a participa cu vehicul istoric la expozitie este obligatorie inscrierea la nr telefon 0722 470 117, Adrian Pascu”

Previous Story

Doi deținuți au evadat de lângă polițiști. Imagini surprinse de camere

Next Story

Dispare amenda automată pentru lipsă rovinietă Legea a trecut de Comisia de Transport și Infrastructură