Patru politicieni au aprins cu o brichetă gazul de la o conductă găsită în pădure 

Last Updated on octombrie 21, 2024 Patru politicieni au aprins cu o brichetă gazul de la o conductă găsită în pădure  1

Se ce vede că nu le-a plăcut școala. Patru politicieni au găsit o conductă de gaze într-o pădure şi au fost la un pas de tragedie după ce unul dintre ei a aprins gazul cu o brichetă.

O filmare arată momentul în care mai mulţi lideri PNL din Gorj aprind cu o brichetă gazele emanate de o conductă într-o pădure din comuna Ciuperceni. Potrivit Gazetei de Sud este vorba de Ion Iordache, senator și candidat la Camera Deputaților, Iulian Popescu, fost prefect de Gorj și candidat la Senat, primarul comunei Ciuperceni, precum și Iani Gârbaciu, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Gorj, scrie Observator TV.

Filmarea a fost făcută publică chiar de politicieni. “Dom primar care-i treaba cu sondele astea în pădure?” întreabă unul dintre ei. La un moment dat, Iani Gârbaciu aprinde gazul cu o brichetă, iese o flacără mare iar cei patru fac un pas în spate: “Băăăă, eşti nebun?”. “Bă suntem nebuni? Ce naiba, asta are gaz!”

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Gorj și Inspectoratul de Poliție al Județului Gorj au început verificări, potrivit sursei citate. Va fi controlat și administratorul conductei de gaze pentru a afla de ce zona nu este împrejmuită și nu are un panou de avertizare.

Ion Iordache se apără însă și spune că tot ce a vrut a fost să scoată în evidență bogățiile naturale ale județului.
”În cadrul campaniei ”La pas prin Gorj” ne-am propus să punem în evidență resursele județului nostru și să găsim soluții pentru a le pune în valoare.

Sondele neutilizate de la Ciuperceni sunt cunoscute de toți oamenii locului de peste 40 de ani, iar autoritățile responsabile cunosc foarte bine problema.

Intenția noastră a fost să atragem atenția publicului asupra irosirii unor resurse importante și să arătăm gorjenilor că ar trebui să valorificăm astfel bogățiile județului nostru”, a spus el, citat de Antena 3.

Previous Story

Un copil a murit din cauza unei infecții luate în spital, în timp ce aștepta să fie operat la inimă. Ce spun părinții

Next Story

Trenurile de noapte care trec prin Brașov spre Budapesta, lăudate de jurnaliștii britanici