O femeie de 44 de ani a tăiat pneurile a zece mașini de poliție şi a sustras opt plăcuţe cu numerele de înmatriculare

Last Updated on octombrie 18, 2024  O femeie de 44 de ani a tăiat pneurile a zece mașini de poliție şi a sustras opt plăcuţe cu numerele de înmatriculare 1

Femeia de 44 de ani a tăiat pneurile a zece autospeciale şi a sustras opt plăcuţe cu numerele de înmatriculare. A fost prinsă și reținută de poliţişti.

În noaptea de miercuri spre joi, poliţiştii au identificat o femeie de 44 de ani, din municipiul Târgu Jiu, care este bănuită de faptul că, în seara anterioară, ar fi intrat în curtea interioară a IPJ Gorj, escaladând gardul de împrejmuire, ar fi tăiat pneurile a zece autospeciale şi ar fi sustras opt plăcuţe cu numerele de înmatriculare.

La nivelul IPJ Gorj sunt efectuate verificări interne pentru stabilirea împrejurărilor în care polițiști desemanți cu supravegherea spațiului interior, prin acțiunile lor (sau prin lipsa lor de acțiune) nu au sesizat pătrunderea, fără drept, a unei persoane neautorizate, în interiorul instituției, conform asingorj.ro.

“În urma continuării cercetărilor privind infracţiunile de distrugere şi furt calificat, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au pus în executare un mandat de aducere emis pe numele femeii de 44 de ani, din municipiul Târgu Jiu, bănuită de săvârşirea faptelor, care a fost condusă la sediul IPJ Gorj, în vederea documentării activităţii infracţionale, iar ca urmare a propunerilor organelor de cercetare penală, Judecătoria Târgu Jiu a emis mandat de percheziţie domiciliară la locuinţa acesteia, care a fost pusă în executare de poliţiştii de investigaţii criminale.

Ulterior, faţă de femeie a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, fiind escortată şi introdusă în arestul IPJ Dolj”, a precizat, vineri, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Miruna Prejbeanu, scrie Stirile Pro Tv.

Întrucât persoana a fost anterior diagnosticată cu anumite afecţiuni psihice, aceasta va fi prezentată, vineri, unei comisii medico-legale pentru expertizare, urmând ca, în funcţie de rezultat, procurorul de caz să formuleze propuneri corespunzătoare.

 

Previous Story

Brașov. Au început lucrările la pistele pentru biciclete. Lucrările la banda specială de autobuze au fost sistate

Next Story

ÎPS Teodosie, despre zilele de post: Nu vă luaţi după medic în cele sufleteşti. Medicul în general îndeamnă să mănânci consistent, că nu are o pregătire duhovnicească