O femeie a fost strivită de un copac în momentul în care a ieșit din clădirea în care lucrează. Femeia vorbea la telefon

Last Updated on octombrie 2, 2024 O femeie a fost strivită de un copac în momentul în care a ieșit din clădirea în care lucrează. Femeia vorbea la telefon 1

O femeie a fost dusă în stare critică la spital, după ce a fost strivită de un copac, în curtea instituției la care lucra. Mai mulți muncitori de la Domeniul Public erau acolo pentru a tăia arborele. Femeia nu ar fi observat agitația din fața clădirii. În plus, zona nu ar fi fost semnalată corespunzător. Mai multe anchete trebuie să lămurească exact ce s-a întâmplat.

Angajata de 47 de ani tocmai ieșea din clădire, când arborele s-a prăbuşit peste ea. Biata femeie vorbea la telefon şi nu a observat ce se întâmpla, deşi un lucrător i-ar fi strigat să ocolească zona.

Marian Andronache, director direcția domeniul public Suceava, pentru Stirile Pro Tv.: „În momentul în care tăiau un trunchi de copac au direcționat doamnă pe iarbă, vorbind la telefon a ieşit în aleea care face legătura cu clădirea şi exact atunci trunchiul de trei metri a căzut. Cum am înţeles, doamna vorbea la telefon, nu şi-a dat seama dacă acel copac va cădea.”

Nicoleta Daneliuc, purtător de cuvânt Protecția Copilului Suceava: „M-am întâlnit pe hol cu colega care a suferit accidentul, am schimbat câteva cuvinte şi apoi au venit colegii să-mi spună că a fost lovită peste picior, dar în cădere s-a lovit şi la cap. era conştientă se putea vorbi cu ea.”

Victima a suferit o hemoragie puternică, pentru că i-a fost secționată artera femurală! În plus, are fracturi la ambele picioare, şi răni severe la cap.

Traumatism cranio-cerebral, cu contuzie cerbrală, cu hemoragie, cu multiple fracturi la nivelul coastelor şi membrelor inferioare. În şoc post traumatic“, a declarat Liviu Cîrlan, șef UPU Suceava, conform Observator Tv.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi vor să stabilească dacă zona a fost asigurată corespunzător.

Previous Story

Zi de sărbătoare la Zoo Brașov. Surprize şi activităţi pentru copii, cu ocazia Zilei Mondiale a Animalelor și a Zilei Internaționale a Îngrijitorilor de Animale Sălbatice

Next Story

Un șofer RATBV promovează Brașovul cu autobuzul colantat