Milionarul Adrian Marțian a fost reținut de Poliție. Cei trei copii ai săi au fost preluați de statul român

Last Updated on octombrie 18, 2024 Milionarul Adrian Marțian a fost reținut de Poliție. Cei trei copii ai săi au fost preluați de statul român 1
Lucrurile s-au complicat iar pentru milionarul Adrian Marțian care a fost la un pas de a fugi în Rusia cu cei trei copii ai săi.

Omul de afaceri Adrian Marțian se află în custodia Poliției Române, după ce în această dimineață a fost predat de autoritățile sârbe în baza unui mandat de aducere. Transferul a avut loc la Punctul de Trecere a Frontierei Porțile de Fier I, unde lui Marțian i-au fost aduse la cunoștință acuzațiile pentru care urmează să fie audiat. Printre acestea se numără nerespectarea măsurilor de încredințare a minorilor, inducerea în eroare a organelor judiciare și participarea improprie la trecerea frauduloasă a frontierei.

Adrian Marțian urmează să fie audiat la Inspectoratul Județean de Poliție Hunedoara, unde va ajunge în scurt timp. De asemenea, și autoturismul cu care omul de afaceri și-a luat copiii va fi adus la sediul IPJ Hunedoara. Reamintim că acesta a fost localizat și reținut ieri, în Serbia, după ce autoritățile l-au urmărit prin activarea unei cartele telefonice cu număr de Serbia.

Tot în această dimineață, cei trei minori ai lui Marțian, cu vârste de șapte, nouă și 11 ani, au fost preluați de reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Hunedoara și plasați în regim de urgență într-un centru de plasament, scrie Antena 3.

Urmează o anchetă amplă, existând posibilitatea ca Adrian Marțian să fie reținut pentru 24 de ore. Procurorii ar putea emite ulterior o ordonanță de reținere, iar omul de afaceri ar putea fi dus în fața magistraților cu propunerea de arestare preventivă. Marțian și-a declarat nevinovăția, afirmând că a găsit copiii în locul Poliției Naționale, însă rămâne de văzut ce va declara în fața anchetatorilor.

Milionarul ar fi avut de gând să fugă în Rusia. Polițiștii sârbi l-au identificat însă pe Marțian la câteva minute după ce și-a activat una dintre cartelele cumpărate din Serbia. Întrebat de reporteri unde a fost alături de copii, acesta a răspuns zâmbind: ”nu am fost nicăieri, dar mi-am găsit copiii”.

Marţian Antonio Adrian, Marţian Rania Adriana şi Marţian Raisa Antonia au fost găsiţi, joi, de autorităţi în oraşul Nis din Serbia, alături de tatăl lor, care avea ordin de protecţie emis pe numele său şi nu avea voie să se apropie de copii.

Cei trei copii de 11, 9 şi 7 ani, fraţi, care erau supravegheaţi de o bonă, au fost daţi dispăruţi din satul Sântandrei, judeţul Hunedoara, conform Stirile Pro Tv.

Previous Story

Deputatul brașovean Gabriel Andronache solicită adoptarea rapidă a legii prosumatorilor: „Prosumatorii să fie sprijiniți prin măsurile conținute în forma adoptată de Senat”

Next Story

Teo Trandafir, reacție după ce a aflat ca David Popovici refuză să conducă mașinile primite de la brașoveanul Ion Țiriac: „Dacă eram maică-ta”