Ion Țiriac prins de poliție cu 340 km/h: „Atât timp cât drumul e drept, zbori! Zbori!”

Last Updated on octombrie 15, 2024 Ion Țiriac prins de poliție cu 340 km/h: „Atât timp cât drumul e drept, zbori! Zbori!” 1

Brașoveanul Ion Țiriac a dezvăluit că a mers în Austria cu o viteză de 340 km/h și a fost prins de poliție, dar datorită avocatului nu a primit amendă.

În România, nu pot să spun, dar am fost prins cu 340 km/h într-o altă țară. În Austria. Cu 959 (n.r.- Porsche), când abia ieșise. Am fost judecat acolo și au avut dreptate, nu poți să mergi cu 340 km/h.
Atât timp cât drumul e drept, zbori! Zbori! Amenda nu era o problemă, ci procesul. Am avut un avocat extraordinar de deștept. Nu mi-au dat niciun leu amendă!”, a declarat Ion Țiriac, conform digisport.ro

Ion Țiriac prins de poliție cu 340 km/h: „Atât timp cât drumul e drept, zbori! Zbori!” 2

Ion Țiriac își pilotează singur avioanele
Pasionat de mașini și de avioane, Ion Țiriac nu se dă înapoi. Pe lângă faptul că își conduce bolizii de lux, el își pilotează și avioanele.

Conduc avionul în fiecare săptămână. Am două! Am șase-opt piloți, dar în Europa eu merg. Dacă merg zece ore peste gârlă (n.r. peste Ocean, adică un zbor spre America) am un pat în spate și mă duc acolo.
Vedeți, toată lumea zice avion, avion. Cu bicicleta n-ajung acolo unde trebuie să ajung. Și nu pot să ajung la Florența, apoi în Spania și seara să dorm la Monte Carlo, apoi să fiu la București ca să plec la Abu Dhabi. Sunt foarte puțin timp în România -Ion Țiriac la „Prietenii lui Ovidiu”, conform Digi Sport.

Ion Ţiriac, laude la scenă deschisă pentru Mircea Lucescu: „Ridic pălăria, trebuie să îi mulţumim toţi”! Sfatul pe care i l-a dat
(n.r: Cum vi se pare echipa naţională cu Mircea Lucescu astăzi?) Este prima dată când de muuuult, de foarte mult timp am văzut 3-4-5 pase legate. Dacă vrei să fiu răutăcios, o să fiu răutăcios. Primul gol, a fost o respingere greşită şi s-a aflat acolo domnul Man, mi se pare, şi a băgat-o în poartă. Bravo, se întâmplă, sigur că da. Al doilea gol a fost un 11 metri, senzaţional bătut. Puteau să fie 5 portari acolo şi nu-l apărau.

E treaba cum s-au legat. E o treabă nouă pe care a făcut-o Mircea. Mircea a fost un mare jucător de fotbal în România. Ba a mai jucat şi la Dinamo, lucru care pe mine mă onorează. Mircea n-a venit de la oi aici, a venit după o mie de ani de antrenorat cu galoanele pe umăr, cu toată treaba. N-am avut ocazia să îl întreb exact ce l-a mânat.

Că aici nu e treabă de antrenor, nu are nicio legătură. (n.r: Patriotismul a zis că l-a mânat) Patriotism e la toţi, şi la mine, vreau să câştige Vasilică Wimbledon-ul. În afară de patriotism trebuie să ai şi ceva la vârsta asta care te mână. Mircea Lucescu în ziua de astăzi este un manager, trebuie să managerieze 20 şi ceva de jucători. Pe care nu îi manageriază decât o săptămână-două.

N-a fost un meci să nu se uite şi poate şi de asta, când a ajuns acolo, a şi ales ceva mai bine. Bineînţeles că ştie să pună jucătorii mai bine în teren decât altul, care nu a făcut 20-30 de ani de la A la Z. Mircea Lucescu este un plus mare la treaba asta.

Mircea, încă o dată, respectul meu, ridic pălăria, că a făcut-o şi la vârsta asta. Trebuie să îi mulţumim toţi”, a declarat Ion Ţiriac.

Miliardarul român l-a sfătuit pe Mircea Lucescu să pregătească şi momentul când se va retrage de la cârma naţionalei, având în vedere vârsta pe care o are. „Pe lângă treaba pe care o face, ar trebui să îşi pregătească succesorul”, i-a recomandat Ion Ţiriac selecţionerului României, Mircea Lucescu, conform Antena Sport.

Previous Story

Cei 3 copii ai unui milionar, dați în urmărire naţională după ce au dispărut de acasă. Milionarul are interdicție să se apropie de ei la o distanță mai mică de 150 de metri

Next Story

Imagini cu primul tren chinezesc care va circula pe ruta Brașov-Constanța, surprins în probe la Predeal