În Brașov miroase iar „bine”, până în 10 noiembrie. De ce nu interzic autoritățile fertilizarea cu gunoi în jurul Brașovului? 

Last Updated on octombrie 18, 2024 În Brașov miroase iar „bine”, până în 10 noiembrie. De ce nu interzic autoritățile fertilizarea cu gunoi în jurul Brașovului?  1

Și în acest an mirosurile urâte și-au făcut apariția. Garda de Mediu spune că de vină sunt cei care fertilizează cu gunoi câmpurile din jurul Brașovului. Interesant este că nicio instituție publică nu este capabilă să le interzică această metodă. Toți ridică din umeri cu batista la nas, așteptând data de 10 noiembrie să treacă mirosul. Dacă un agent economic poluează Brașovul, se fac demersuri de închidere. Dacă cineva dă foc la diverse și poluează, aproape imediat autoritățile se sesizează. Însă dacă cineva poluează olfactiv săptămâni la rând, autoritățile folosesc batistuțe parfumate. Ce este așa de greu de a interzice folosirea acestui îngrășământ lângă marile orașe unde sunt copii oameni în vârstă?

Sunt mirosuri din cauza <<fertilizărilor cu gunoi>> a terenurilor din jurul Brașovului, iar vântul din ultimele zile împrăștie și amplifică mirosul neplăcut. Aceste fertilizări vor continua până în data de 10 noiembrie 2024”, a explicat Mircea Paraschiv, șeful Gărzii de Mediu Brașov, citat de Biz Brașov.

Parfumul Brasovului de 10 ani de zile!
-Te-ai mutat recent? Miroase de 10 ani și mai bine.
-A început sa se împrăștie pe camp îngrășământ (🤢🚜🩸🩸💩💩💩💩💩)
Mirosul de rampa este mai mult seara…
Bleahhh… urat tare mai miroase,păcat ca un oras asa frumos,este împuțit de toate mirosurile!!😡😡😡
-Asa miroase de 20 de ani. Brasovul e unul dintre cele mai poluate orașe din România și distrugerea spatiilor verzi va fi reluata de la 1 noiembrie.
-Rău de tot miroase!!
-Garda de mediu doarme
Niciodată nu a mirosit asa de rau
În Tractorul îți vine să vomiți
Nu știu restul orașului.. sunt câteva comentarii prezentate de mytex.ro.

Nu doar in Brasov, se simte si in Sanpetru sau Harman/ In tot orașul, Centru, Bartolomeu, Racadau/Și în Astra pe la 12 mirosea de ziceai ca avem o cocina perete în perete cu blocul nostru! De unde e duhoarea asta?/ Prin Schei nu prea, dar pe la Balcescu, pana la Star, drumul spre AFI pe partea cu Patria si pana la AFI… e jale/ La fel 15 Noiembrie 50. Miroase ingrozitor de careva zile.
Nici mu poti deschide geamul…/In Tractorul miroase ca la grajdurile de vite de 3 zile!

Previous Story

Polițistul din Brașov care vindea cocaină în uniformă a fost condamnat la închisoare cu executare

Next Story

Surse: Copiii lui Adrian Marţian, scoşi din ţară, pe rând, de mai multe persoane. Acesta își acuză fosta soție: „Răpitorii i-au luat pe copii la comanda mamei sau a amantului”