Femeie arestată după ce a incendiat o mașină pentru că s-a enervat

Last Updated on octombrie 12, 2024 Femeie arestată după ce a incendiat o mașină pentru că s-a enervat 1

O femeie de 52 de ani a fost arestată preventiv după ce a incendiat o maşină, focul afectând parţial încă un autoturism. Ea le-ar fi declarat anchetatorilor că a făcut acest lucru din cauză că s-a enervat.

În fapt, la data de 3 octombrie 2024, poliţişti din cadrul subunităţii au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe o stradă din Sectorul 6, București, un autoturism ar fi luat foc.

La faţa locului s-au deplasat cu operativitate atât poliţişti din cadrul subunităţii, cât şi echipaje de pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă care au acţionat pentru stingerea incendiului. Menţionăm faptul că autoturismul în cauză a fost distrus aproape în totalitate, fiind afectat, totodată, un autoturism care se afla în proximitate”, transmit polițiștii, conform Stirile Pro Tv.

În urma investigaţiilor a rezultat presupunerea rezonabilă că incendiul ar fi fost provocat cu intenţie.
Poliţiştii au stabilit, în urma cercetărilor, că suspectul este o femeie în vârstă de 52 de ani, iar joi a fost pus în aplicare un mandat de aducere, ea fiind dusă la audieri.
Ulterior, femeia a fost reţinută pentru 24 de ore, iar vineri magistraţii au dispus măsura arestului preventiv, pentru 30 de zile, anunță Digi 24.

(Video de la 6:50)

Previous Story

6.000 de lei, salariul “decent” cerut de un tânăr pentru angajare. Patronii refuză și oferă în medie cu 30% mai puţin

Next Story

Daune morale de 200.000 lei. Amazon, înfrângere în România. Trebuie să plătească suma unui angajat