Familie găsită asfixiată în apartament, tocmai venise din Spania ca să meargă la o nuntă

Last Updated on octombrie 7, 2024 Familie găsită asfixiată în apartament, tocmai venise din Spania ca să meargă la o nuntă 1

O familie a fost găsită asfixiată în propriul apartament. Cei doi soţi şi fiica lor au fost găsiţi fără suflare de pompieri, după ce vecinii s-au alarmat din cauza mirosului puternic de gaze. Întreaga familie, care ducea o viaţă prosperă în Spania, se întorsese în ţară doar pentru câteva zile.

Pompierii au intrat în blocul victimelor din Bistrița cu măşti cu oxigen şi au reperat locul de unde venea miros de gaze – un apartament de la etajul unu. Acolo au găsit trei oameni morţi, asfixiaţi cu metan.

Valorile indicate de detectorul de gaz erau foarte mari în apropierea apartamentului unde au fost găsite, din păcate, trei persoane fără semne vitale“, spune Marius Rus – purtătorul de cuvânt al ISU Bistriţa-Năsăud, conform Observator Tv.

Cei doi soţi, în vârstă de 50 de ani, şi fiica lor, de 27 de ani, stăteau în apartamentul din Bistriţa doar în vacanţe. Trăiau cu toţii în Spania, unde capul familiei avea o firmă de transport, iar tânăra conducea o reprezentanţă auto din Madrid. Pentru că veneau rar în ţară, vecinii cred că proprietarii au uitat să mai facă revizia centralei termice.

“Am oprit gazul pentru siguranţă. Vom continua cu verificări în apartamente să nu fie probleme. Şi vom da pe rând drumul la furnizarea gazului acolo unde nu sunt probleme”, spune Cristian Dudașu – reprezentant companie gaze.

Familia venise de curând în ţară, invitaţi la o nuntă. Directoarea reprezentanţei auto urma să se întoarcă astăzi la Madrid, în timp ce părinţii ei aveau de gând să mai rămână un timp, ca să supravegheze muncitorii care le construiau o casă la ţară.

Unde era montată centrala termică
Totul ar fi pornit, spun anchetatorii, de la centrala termică din apartamentul lor, care nu funcționa corespunzător. Era montată pe balcon și avea aerisirea chiar sub apartamentul de deasupra.

Vecină, pentru Stirile Pro Tv: „Ne-au evacuat că vecinii de la unu nu au mai răspuns la telefon, vecinii de la doi au fost foarte bolnavi și au mers la spital și nu știau de ce, vecina l-a găsit pe vecinul căzut pe chiuvetă și au mers la ambulanță și așa și-au dat seama că e de la monoxid”.

Rudă a victimelor: „Nu pot să îmi dau seama, că eu stau aici și am fost zilele astea pe la ei s-au chinuit săracii prin străinătate să își facă ceva și acum tot s-a distrus, a murit și copila, au murit și părinții”.

Previous Story

Surse: O companie din Brașov concediază/pensionează forțat 800 de angajați

Next Story

Cicolata Dubai, și la Brașov. Dorian Lungu: „Avem listă de așteptare si se dă pe sub mână. Exact ca în comunism sau chiar mai rău. Cu aproape oricine vorbesc, vrea Dubai”