Doi tineri au murit după ce mașina lor a intrat într-un stâlp. Urmele de frână măsoară 60 de metri

Last Updated on octombrie 5, 2024 Doi tineri au murit după ce mașina lor a intrat într-un stâlp. Urmele de frână măsoară 60 de metri 1

Doi tineri de 15  și  22 de ani au murit după ce mașina cu care se deplasau a lovit un stâlp de electricitate și un gard. Impactul a fost atât de violent, încât autoturismul s-a făcut zob, iar cei doi au rămas prinşi ca într-o menghină între fiarele contorsionate. Şoferul a murit pe loc, iar prietenul lui minor a fost resuscitat zeci de minute, anunță Observator Tv.

Mașina s-a făcut efectiv bucăți în urma impacturilor.
“Accidentul s-a întâmplat în jurul orei 5 dimineața, pe raza comunei Rătești, Argeș. După apelul la 112, pompierii au intervenit cu patru echipaje, dintre care unul de descarcerare. La locul intervenției, au constatat că este vorba despre un vehicul care a lovit un stâlp de electricitate și un gard.

Între resturile mașinii au rămas încarcerate două victime: un adolescent de 15 ani, elev de liceu, si un tânăr de 22 de ani, student. Acesta din urmă, care se afla la volan, a murit pe lor. Pe adolescent, medicii au încercat să îl resusciteze, dar fără rezultat. Polițiștii au demarat o investigație pentru a stabili cum nenorocirea”, a relatat corespondentul Antena 3 CNN, Mariana Zaharia.

Surse Antena 3 CNN: șoferul fusese anterior sancționat pentru viteză și conducere agresivă
Din primele informații, accidentul s-a produs pe fondul vitezei mari cu care se deplasa autovehiculul.
Mașina a derapat într-o curbă și iar urmele de frânare se întind pe 60 de metri de urme de frânare până la locul unde s-a oprit.

Surse Antena 3 CNN spun că șoferul era cunoscut de polițiști, care i-au suspendat permisul pentru viteză. Contravenientul a făcut contestație și a primit documentul înapoi.

Șofer de TIR drogat și băut lovește mortal un bărbat în Portul Constanța și fuge de la locul accidentului
Un bărbat de 36 de ani, șofer de TIR, a fost reținut după ce a accidentat mortal un bărbat de 30 de ani în Portul Constanța Sud – Agigea și a fugit de la locul faptei. Incidentul tragic s-a petrecut în noaptea de 3 octombrie, în jurul orei 01:30, după ce victima ar fi încercat să blocheze ansamblul auto din cauza unei dispute anterioare, scrie Constanta100.ro.

După impact, șoferul a părăsit locul accidentului, dar a fost prins rapid de polițiști pe DN 39, lângă Eforie. Testat cu etilotestul, acesta avea o alcoolemie de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar testele preliminare au indicat și prezența substanțelor psihoactive.

Șoferul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind acuzat de ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului și conducere sub influența alcoolului sau a drogurilor.

Previous Story

Două femei au ajuns la spital după ce s-au ciocnit în incinta unui magazin

Next Story

Șofer prins cu peste 200 km/oră pe DN1. Amendă de 2.475 lei, permisul supendat 120 de zile