Doi deținuți au evadat de lângă polițiști. Imagini surprinse de camere

Last Updated on octombrie 7, 2024 Doi deținuți au evadat de lângă polițiști. Imagini surprinse de camere 1

Evadarea celor doi deţinuţi, care în vară au aruncat în aer un bancomat din localitatea Şiria, a fost surprinsă de camerele de supraveghere. În imagini se vede cum cei doi coboară din maşina poliţiei, legaţi la mâini unul de celălalt, potrivit Stirile Pro TV.

În imagini se vede cum cei doi coboară din mașina poliției, încătușați cu o singură pereche de cătușe. Doi polițiști îi însoțeau, iar la un moment dat, unul grăbește pasul și o ia către intrarea în clădire, întorcându-se cu spatele către deținuți. Acela a fost momentul în care cei doi hoţi o iau la fugă, conform Antena 3.

Polițiștii pornesc în urmărirea lor, îl prind pe unul imediat, iar pe celălalt, după patru ore, la 20 km de Arad. Bărbaţii au dat spargerea la o bancă din Arad în urmă cu câteva luni, de unde au furat 2 milioane de lei. Mai apoi, au incendiat bancomatul folosind două butelii.

“În momentul debarcării bărbaţilor, aceştia au reuşit să fugă, unul dintre ei fiind identificat imediat de către poliţişti şi reţinut”, spune Mădălin Herbei – IPJ Arad.

Cel prins rapid este un cetăţean albanez, în vreme ce complicele său, Radu Gheorghe Gheju, a reuşit să-şi piardă urma. A urmat un plan pus la cale împreună cu soţia. Femeia i-a lăsat o maşină în apropiere de Tribunalul Arad. O armată de poliţişti a împânzit judeţul. Individul s-a bucurat de “libertate” doar patru ore, scrie Observator Tv.

Previous Story

Incendiu Brașov. 16 familii au ajuns în stradă după ce flăcările le-au distrus apartamentele

Next Story

Retromobil Brasov, în Piața Sfatului: „Vom expune unele dintre cele mai frumoase creatii automobilistice într-o expoziție statică de excepție”