David Popovici a renunțat să mai conducă mașinile de peste 100.000 de euro pe care brașoveanul Ion Țiriac i le-a făcut cadou: „Mai merg şi cu autobuzul”

Last Updated on octombrie 16, 2024 David Popovici a renunțat să mai conducă mașinile de peste 100.000 de euro pe care brașoveanul Ion Țiriac i le-a făcut cadou: „Mai merg şi cu autobuzul” 1

Deși a primit două mașini hybrid de la brașoveanul Ion Țiriac, David Popovici preferă să conducă tot mașina pe care a avut-o la dispoziție până acum. Dacă ar ieși cu oricare dintre cele două mașini primite de la Ion Țiriac, toate privirile ar fi ațintite asupra sa și nu vrea acest gen de atenție, mai ales în trafic.

Nu pot să o conduc pentru că atrage prea mult atenţia, aşa că prefer să conduc maşina mea obişnuită. O maşină care se pierde mult mai repede în mulţime”, a precizat înotătorul român la Radio Zu, conform Pro Sport.

Eu conduc un Audi A3, vechi de 10 ani. Mai merg şi cu autobuzul.(…) Mă bucur că acum ocazia să zic că am o maşină complet obişnuită, un Audi cu 105 cai putere”, a mai precizat David Popovici.

Ion Țiriac, întors recent de la Viena, unde s-a tratat în urma unei răceli puternice, s-a arătat sensibilizat de implicarea lui David Popovici într-o cauză umanitară.

Dom’le, eu îmi ridic pălăria în faţa lu’ domnu’ Popoviciu (n.r. se referă la David Popovici) sau lu’ Popescu, Ionescu sau Georgescu, a celor care dau doi lei sau doi euro pentru cei mai nevoiaşi. De acolo vine treaba!”, a spus fostul tenismen, citat de golazo.ro.

Ion Țiriac despre gestul lui David Popovici
El se referă la faptul că Popovici a sprijinit o campanie de strângere de fonduri, organizată de Fundația „Hope and Home for Children”, pentru a ajuta mai mulți copii cu nevoi speciale, aflați în centrul de plasament din Sectorul 5, București.

În urma apelului lui David s-au strâns 147.000 de euro în doar 10 zile, iar banii vor fi folosiți la construirea unei case pentru copii. Cei care au donat au intrat apoi într-o tombolă pentru a câștiga echipamentul de premiere purtat de David Popovici pe podiumul Jocurilor Olimpice de la Paris 2024.

Previous Story

Polițiștii au arestat o studentă pentru că a aruncat la gunoi o imprimantă căzută de pe mașina lor

Next Story

O fată de 14 ani a sărit pe geam de la etajul 2 după ce ar fi visat că e urmărită de cineva