Copiii dispăruți ai milionarului Adrian Marţian au fost găsiți în Serbia. Acum sunt în custodia poliţiei din Serbia, împreună cu tatăl lor

Last Updated on octombrie 17, 2024 Copiii dispăruți ai milionarului Adrian Marţian au fost găsiți în Serbia. Acum sunt în custodia poliţiei din Serbia, împreună cu tatăl lor 1

Cei trei fraţi dispăruţi şi tatăl lor, omul de afaceri Adrian Marţian, au fost găsiți tocmai în Serbia de către poliţişti, fiind preluați în custodie de autorităţile locale. Copiii sunt în afara oricărui pericol. În ziua dispariţiei, angajaţii DGASPC aveau ordin judecătoresc să-i preia pe cei trei fraţi, dar i-au lăsat tot în grija bonei.

Poliția Română este în măsură să informeze opinia publică privind finalizarea operațiunilor de localizare și depistare a cetățeanului român (Marțian Adrian) și a celor trei minori (Marțian Rania Adriana, Marțian Antonio Adrian și Marțian Raisa Antonia), în Serbia, pe baza cooperării polițienești internaționale. Cele patru persoane se află în custodia autorităților polițienești din Serbia, localitatea Nis“, transmit, joi, autorităţile, conform Observator.

Ieri, un reprezentant al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Hunedoara a oferit detalii despre situația dispariției celor trei copii ai omului de afaceri Adrian Marțian. Potrivit acesteia, copiii au locuit inițial în județul Mureș, dar mai târziu s-au mutat în municipiul Deva.

Reprezentantul a menționat că cei trei frați ar fi afectați emoțional, fiind descriși drept traumatizați. “Pot să vă spun că minorii sunt traumatizați, au participat la toate conflictele între acești doi părinți, din păcate au nevoie de consiliere și consilierea nu se poate realiza într-o casă particulară. Am încercat să îi convingem pe copii și să le spunem că astăzi tatăl nu se poate ocupa de creșterea lor pentru că are ordin de protecție, mama nu a putut să intre să își preia copiii pentru că refuză categoric.”, a spus femeia la RomâniaTV, conform Antena Stars.

„A făcut o regie”
Adrian Marțian jr, fiul cel mare al omului de afaceri Adrian Marțian, își sus­pec­tează tatăl că ar fi orchestrat ră­pirea din Hunedoara a celor 3 copii dis­pă­ruți luni seară și dați în urmărire inter­națională.
A făcut o regie. Tot planul de dispa­ri­ție a fost orchestrat de către el. Din câte îl cunosc pe tatăl meu, am 34 de ani și am trăit jumătate din viață alături de el, când tata spune ceva este fix invers. Cred cert că ei nu au fost scoși din țară și cred că sunt în județul Cluj sau în Hunedoara, în zona asta”, a declarat Adrian Marțian Jr, ieri, la Antena 3, conform Mesagerul Hunedorean.

Previous Story

Surse. Milionarul Adrian Marţian ar fi fugit cu cei trei copiii în Serbia

Next Story

(Video) „Alexandra” sapă două tuneluri feroviare prin munte, pe traseul Brașov-Sighișoara