Brașoveanul Ion Țiriac a fost internat în spital, la Viena. Ilie Năstase explică de ce

Last Updated on octombrie 10, 2024 Brașoveanul Ion Țiriac a fost internat în spital, la Viena. Ilie Năstase explică de ce 1

Miercuri, brașoveanul Ion Ţiriac a fost internat într-un spital din Viena. Ilie Năstase a dezvăluit adevăratul motiv pentru care Ion Ţiriac a ajuns pe patul de spital, într-o clinică privată din capitala Austriei.

Potrivit lui Năstase, fostul mare jucător de tenis a ales să de interneze ca metodă de precauție, din cauza unei gripe mai ”urâte”. ”A fost răcit și s-a internat. El face asta foarte des, răcește și face o febră și toate astea. A făcut o gripă foarte grea, urâtă și s-a internat, dar astăzi ajunge în București”, a declarat Ilie Năstase, conform Sport.ro.

Miliardarul a ales să meargă la un spital specializat din Viena ca metodă de siguranţă, mai ales că în urmă cu doi ani s-a confruntat cu o serie de probleme pulmonare. Încă din 2022, acesta acordă o atenţie sporită stării sale de sănătate.

„Nu mănânc între patru și șase ore în fiecare zi. Așa mă mențin”
Ajuns la 85 de ani, Ion Țiriac a dezvăluit că alimentația sănătoasă este cea care îl ajută să se mențină în formă. „Nu mănânc între patru și șase ore în fiecare zi. Așa mă mențin. În rest, nu fac nimic, din păcate.

Eu la 43 de ani, când am spus că am terminat, am zis că nu mai pun mâna pe nicio rachetă de tenis, că nu mai alerg deloc. Mi-a ajuns, eu am alergat de 3 ori mai mult ca Năstase, de 7 ori mai mult ca altul”, a explicat Țiriac, la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” de la gsp.ro, conform romaniatv.net.

Previous Story

„Staţii” pentru părinţii care îşi aduc copiii cu maşina la şcoală, transformate deja în parcări, la Râșnov: „Părinții să nu blocheze pentru minute întregi, zonele adiacente şcolilor din oraş”

Next Story

Brașov. Bărbatul care a căzut în fața unei mașini s-a împiedicat din cauza unei dale lipsă, în Piața Sfatului