Brașov. Târgul de Crăciun din Piaţa Sfatului, deschis şi în noaptea de Revelion

Last Updated on octombrie 14, 2024 Brașov. Târgul de Crăciun din Piaţa Sfatului, deschis şi în noaptea de Revelion 1

Primăria Brașov aduce câteva schimbări la Târgul de Crăciun. Anul acesta, târgul din centrul oraşului va avea o faţă complet nouă, toate cele 45 de căsuţe fiind construite după un concept unic la noi în ţară.

Organizatorul a stabilit o serie de criterii care să încurajeze participarea meşteşugarilor şi producătorilor, în special a celor din municipiul şi judeţul Braşov. Astfel, vor primi punctaj suplimentar meşteşugarii şi artizanii a căror produse sunt realizate prin utilizarea tehnicilor manuale, producătorii de produse alimentare şi agro-alimentare, scrie bzb.ro.

În regulament se arată că, pentru a se asigura de autenticitatea şi calitatea produselor, organizatorul va efectua vizite de lucru în atelierul de producţie al expozanţilor admişi, cu probă de lucru pentru trei produse din lista de comercializare şi documente suplimentare referitoare la deţinerea/utilizarea acestuia.

O altă condiţie ce trebuie respectată de comercianţi este ca aceştia să deţină capacitatea de a organiza în timpul târgului două ateliere de 45 minute pe toată durata evenimentului, în zile diferite, partajate orar astfel încât un număr cât mai mare de vizitatori ai târgului să poată participa la aceste ateliere.

De asemenea, punctaj mai mare vor avea şi cei care deţin capacităţi de producţie proprie pentru băuturi, cu un plus pentru cei care îşi cultivă fructele pentru producerea acelor băuturi. În cazul comercianţilor, unicitatea produselor în cadrul acestui târg va fi un atu în plus.

Târgul de Crăciun al Brașovului se va deschide în acest an în 29 noiembrie și va dura până în 7 ianuarie. Întrucât perioada de înscriere este deschisă deja și va dura până în 21 octombrie, invităm toți potențialii participanți să consulte regulamentul și să se înscrie în vederea participării. Oferim în acest an o logistică cu totul nouă, aflată la prima utilizare, niște căsuțe de târg de o calitate ridicată, executate după un concept unic în țară.

Târgul va dispune de 45 de locuri de vânzare, iar în cadrul lui există tronsoane dedicate meșteșugarilor, producătorilor, comercianților, va exista o zonă food, va exista o zonă de băuturi, astfel încât diversitatea să fie una din caracteristicile de bază ale târgului, pe lângă calitatea produselor”, a precizat Adrian Ladariu, directorul Serviciului Public de Administrare Piețe, conform Radio Romania Brasov.

Sania lui Moș Crăciun a ajuns deja la Craiova
Sania lui Moș Crăciun este pentru prima dată în România și va putea fi admirată la Craiova, după ce anul trecut s-a aflat în Elveția, în orașul Montreux, relatează Libertatea.

Brașov. Târgul de Crăciun din Piaţa Sfatului, deschis şi în noaptea de Revelion 2

În 2024, sania lui Moș Crăciun ar fi trebuit instalată la Londra, dar capitala Olteniei a avut, în cele din urmă, câștig de cauză. Urmează să facă ture deasupra Pieței Mihai Viteazul și se anunță a fi marea atracție a Târgului de Crăciun din Bănie.

Târgul de Crăciun din Craiova va fi deschis în perioada 15 noiembrie 2024 – 5 ianuarie 2025.

Previous Story

Brașov. Soţ şi soţie, găsiţi morţi într-un apartament. Vecinii au sunat la poliţie după ce au auzit zgomote