Brașov. Șofer filmat în timp ce transporta un butoi uriaș, pe plafonul unui autoturism

Last Updated on octombrie 22, 2024 Brașov. Șofer filmat în timp ce transporta un butoi uriaș, pe plafonul unui autoturism 1

Un șofer din Brașov a fost filmat sâmbătă, 19 octombrie, în trafic (zona Cerna – Tractorul, Brașov), în timp ce transporta ceea ce pare să fie un butoi uriaș, pe plafonul unui autoturism Volkswagen Golf.

Mașina nu are un portbagaj pe plafon, iar butoiul este asigurat de șofer și de un pasager din autoturism, care țin „obiectul” cu mâna, fără chingi sau alte elemente de siguranță, scrie bzb.ro.

„Cine a zis că nu e loc în Golf”” – cu acest titlu a fost postat filmuțețul martoe pe TikTox, de către Alexandru Bohan, iar urmăritorii lui au calculat, imediat, și amenda: „vreo 800 lei…și mult mai puțin dacă o plătești repede”. „Dacă era în Germania și îl prindea poliția, nu făcea mașina cât era amenda”, a adăugat altcineva.

@alexandrubohan #fyp ♬ sunet original – DANIEL MIGODICI 🪗

Autobuz plin cu pasageri, implicat într-un accident. Gestul nesăbuit al unui șofer de BMW a provocat totul
O maşină a fost lovită în plin de un autobuz plin cu călători pe o şosea din Reşiţa. Accidentul a avut loc la doar câteva sute de metri de locul în care, cu o săptămână în urmă, un alt autobuz a fost implicat într-un accident similar, scrie Observator Tv.

Autobuz plin cu pasageri, implicat într-un accident pe un drum din Reșița. Gestul nesăbuit al unui șofer de BMW a provocat totulAutobuz plin cu pasageri, implicat într-un accident pe un drum din Reșița. Gestul nesăbuit al unui șofer de BMW a provocat totul
Şi de această dată, cauza producerii accidentului a fost aceeaşi: neacordarea de prioritate.

Brașov. Șofer filmat în timp ce transporta un butoi uriaș, pe plafonul unui autoturism 2

Din fericire, nimeni nu a fost rănit
Astfel, un autoturism care circula pe prima bandă, la un moment dat, a vrut să vireze stânga pe o altă stradă fără a se asigura.

Previous Story

Lidl construiește un nou magazin în Brașov

Next Story

Deputatul brașovean Gabriel Andronache îi cere premierului explicații pentru lipsa acțiunilor privind centrele de reabilitare pentru dependenții de droguri