Brașov. Restricții pentru 3 zile pe strada Nicolae Titulescu

Last Updated on octombrie 23, 2024 Brașov. Restricții pentru 3 zile pe strada Nicolae Titulescu 1

Șoferii sunt atenționați că, de joi, 24 octombrie, până sâmbătă, Compania Apa Brașov va executa lucrări de reparații la rețeaua publică de canalizare, din cauza unor defecțiuni majore constatate în funcționarea rețelei, scrie Radio Romania Brasov.

Zona ce va fi afectată de lucrări este cuprinsă între Inspectoratul Judceţean de Poliţie Braşov, Mall AFI şi strada Dimineţii, pe o porţiune de aproximativ 50 de metri. Pe perioada executării acestor lucrări, informăm conducătorii auto că traficul va fi deviat sau restricţionat pe această stradă. Zona va fi semnalizată corespunzător”, a explicat purtătorul de cuvânt al Companiei Apa Braşov, Alina Bălătescu, confomr bzb.ro.

Acesta a precizat că în perioada lucrilor vor fi luate toate măsurile pentru ca beneficiarii serviciului să nu fie afectaţi.

Limită de viteză de 30 km/h pe mai multe străzi din Brașov!

Șoferii brașoveni se atenționează, zilele acestea, cu privire la impunerea limitei de viteză de 30 km/h pe mai multe străzi din zona centrală a municipiului Brașov.

„Pe strada Lunga, limita de viteza a devenit 30!! Au apărut mai multe indicatoare cu limita de 30, care nu au legătură cu trecerile de pietoni.
Atenție, s-au adăugat și alte indicatoare pentru banda de autobuz!
Conduceți cu prudență și respectați indicatoarele!”, informează și recomandă administratorul grupului INFO TRAFIC jud. BRASOV, conform mytex.ro.

„De la Ceasu Rău până pe Lungă parcă este 30 acum”, a adăugat un membru al grupului.
Astfel, limita de viteză de 30 km/h este impusă și pe str. Iuliu Maniu – str. Nicolae Iorga. De asemenea, amintim că pe strada Mureșenilor limita de 30 km/h este în vigoare de mai mult timp.

Advertisements
Previous Story

Aeroportul Brașov. Wizz Air crește frecvența zborurilor în perioada sărbătorilor de iarnă

Next Story

Ora de iarnă. Când se dau ceasurile înapoi cu o oră și de ce se întâmplă numai în zile de weekend