Brașov. Pere gratis pentru șoferii de pe DN73, blocați în trafic. Laura: „Ca să le îndulcesc drumeților șederea, am scos o lădiță cu pere, din care i-am invitat să se servească gratis”

Last Updated on octombrie 15, 2024 Brașov. Pere gratis pentru șoferii de pe DN73, blocați în trafic. Laura: „Ca să le îndulcesc drumeților șederea, am scos o lădiță cu pere, din care i-am invitat să se servească gratis” 1

Șoferii blocați în trafic pe DN73, drumul care trece prin Bran, Brașov, au primit pere gratis. Gestul a fost făcut în weekend, iar familia a fost impresionată de modul în care au apreciat conducătorii auto această faptă.

Se reabilitează DN73, drumul care trece prin Bran. Ieri după amiază era o coloană de nedescris, stăteau mașinile zeci de minute fără să miște în fată la Petit Castel. Ca să le îndulcesc drumeților șederea, am scos o lădiță cu pere, din care i-am invitat să se servească GRATIS”, se arată în postarea făcută de Laura Tampa, cea care a făcut gestul, potrivit Libertatea.

Femeia a lăsat chiar și un mesaj pentru cei care tranzitau DN73: „Pere gratis. Să vă îndulcească drumul”.
Totuși, cei care s-au înfruptat din perele zemoase au apreciat gestul, lăsând sume mici de bani în lădiță. După ce s-a lăsat seara, femeia s-a dus să ia lădița și a descoperit că avea 62 de lei în cutia de plastic.

Noi ne-am văzut de treabă prin livadă și spre seară, când traficul s-a liniștit, m-am dus să strâng – în lădiță nu mai erau pere, ci bancnote de 1, 5 sau 10 lei, în total 62 de lei, lăsați de cei care s-au servit și au apreciat gestul. M-a impresionat maxim, pentru că nu m-am așteptat la așa ceva. Suma de bani depășește cu mult valoarea de piață a perelor, dar reflectă valoarea perceptuală a celor care au oprit și au luat câte o pară. Concluzia o trage fiecare. Weekend de vis!”, se mai arată în postare.

Între Bran și Fundata, șoferii au de așteptate încă la trei semafoare
Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Brașov anunță că lucrările de modernizare pe Drumul Național 73, pe tronsonul dintre Brașov și Fundata, continuă într-un ritm susținut, scrie Biz Brașov.

În prezent, circulația rutieră este dirijată de semafoare pe trei tronsoane, între localitățile Bran și Fundata, din cauza lucrărilor de modernizare.
DRDP Brașov face apel la șoferi să circule cu prudență în zona șantierului, având în vedere posibilele întârzieri și condițiile de trafic modificate.
Drumarii brașoveni au precizat că lucrarea va fi finalizată „în primăvara anului viitor. Mai este foarte mult de lucru mai ales pe partea de consolidări în zona Fundata”.

Previous Story

Brașov. „Spitalul mobil”, care oferă consultații gratuite, la Sala Sporturilor, vizitat de oficiali

Next Story

Cei 3 copii ai unui milionar, dați în urmărire naţională după ce au dispărut de acasă. Milionarul are interdicție să se apropie de ei la o distanță mai mică de 150 de metri