Brașov. Noile semafoare, șoferi nemulțumiți, pietoni mulțumiți: „Eu cred că semaforul poate salva vieți.  Am lucrat pe Strada Lungă timp de 7 ani. Zilnic era o adevărată aventură să traversezi strada”

Last Updated on octombrie 8, 2024 Brașov. Noile semafoare, șoferi nemulțumiți, pietoni mulțumiți: „Eu cred că semaforul poate salva vieți.  Am lucrat pe Strada Lungă timp de 7 ani. Zilnic era o adevărată aventură să traversezi strada” 1

Supărare mare, iar, în rândul șoferilor care blochează traficul. Acum pe semafoare. Primăria a pus în funcțiune mai multe semafoare, în ajutorul pietonilor ca să nu mai fie fugăriți de mașini pe trecere, înjurați de ce își permit să traverseze, claxonați.

Aceste semafoare îi deranjează pe șoferi, poate și pentru că nu mai pot merge cu suta pe Lungă, de exemplu, ca înainte. Erau momente când se mai făceau filtre dar în rest, doar viteză. Mai sunt și șoferi supărați că sunt multe semafoare. Propunem să rămână un singur semafor pe fiecare stradă, iar pietonii să traverseze cu program, doar în anumite ore, de preferat noaptea târziu, ca să nu-i mai încurce pe șoferi.

Un șofer nu poate înțelege că el este parte din trafic, că el blochează circulația și dă vina pe Primărie: „Mulțumim pentru semafoare! Strada Lungă nu a fost niciodată aglomerată! Acum aveți motive sa limitați accesul auto în centru asa cum aveți în plan Primăria Municipiului Braşov”
Brașov. Noile semafoare, șoferi nemulțumiți, pietoni mulțumiți: „Eu cred că semaforul poate salva vieți.  Am lucrat pe Strada Lungă timp de 7 ani. Zilnic era o adevărată aventură să traversezi strada” 2

„20 de mii, nr de masini noi pe an achiziționate în municipiul Brașovean:) sa fie oare primarul problema sau infrastructura limitată veche de secole. Stradă Lungă duce spre orașul vechi”

„Am lucrat pe Strada Lungă timp de 7 ani. Zilnic era o adevărată aventură să traversezi strada. Sunt un pieton responsabil și trec doar când văd că mașinile opresc. Așadar, mașinile de pe banda 1 și 2 se opreau, iar cea care venea pe banda 3 continua cu viteză. Acest tipar se r„epeta foarte des din cauza vitezei mari pe această stradă. Eu cred că semaforul poate salva vieți. Citez pentru a mia oară ce ne-au spus cei de la circulație: „Șoferii din Brașov confundă fluenta cu viteza. Numărul morților pe trecerile de pietoni, după apariția sensurilor giratorii, a crescut cu 340%” – aceasta era o informație din 2015. Daca are altcineva o statistica actualizata poate ar fi interesant sa intelegem care e miza aici”

„Normal ca e aglomerat daca e ceva nou pt toată lumea. Se va fluidiza in timp. Si acum macar pietonii pot trece strada fără să aștepte 10 minute pana oprește cineva acolo”

Alt șofer nemulțumit: „Nu știu dacă doar mie mi s-a părut, dar azi dimineață a fost infernală circulația.
Later edit. Cu poza de la Făget. Au pornit semafoarele care stăteau pe galben intermitent.
Ceva mai imbecil nu mi-a fost dat sa văd. Ai verde și peste 20 de metri e alt semafor pe roșu și blochează tot”

Brașov. Noile semafoare, șoferi nemulțumiți, pietoni mulțumiți: „Eu cred că semaforul poate salva vieți.  Am lucrat pe Strada Lungă timp de 7 ani. Zilnic era o adevărată aventură să traversezi strada” 3
Viitor consilier local: „Ieri, adica luni, a fost groaznica, azi a fost mai OK.
Pe strada Grivitei, de la pasajul Fartec pana in centrul civic, 4 semafoare am numarat.
N-am inteles proiectul asta grandios cu semaforizarea din 500 in 500 metri, astept sa mi-l explice pe indelete cineva de la Primarie, odata cu preluarea mandatului de consilier local”

Proiectul ,,Sistem centralizat de monitorizare și control al traficului în Municipiul Braşov” este primul pas spre darea în folosință a centrului de Monitorizare și Control Trafic.

Acesta va fi operațional non-stop, de la sfârșitul lunii. ”Proiectul include semaforizarea trecerilor de pietoni de la 35 de intersecții, introducerea semaforizării la trei intersecții, modernizarea semaforizării la alte 44 de intersecții, instalarea a 140 de camere video și a 249 de senzori video. Primele semafoare de la trecere de pietoni care au fost puse în funcțiune sunt cele de pe strada Lungă și strada de Mijloc”, a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov, Sorin Toarcea, citat de Radio Romania Brasov.

Previous Story

Jurnaliști americani, impresionați când au aflat ce avere are brașoveanul Ion Țiriac

Next Story

O femeie a primit după 50 de ani răspunsul la cererea de angajare: „Întotdeauna m-am întrebat de ce nu am primit un răspuns. Acum știu de ce”