Brașov. La Auchan Coresi apar cărucioarele „misterioase” de cumpărături. Produsele-surpriză sunt cu până la 65% mai ieftine ca la raft

Last Updated on octombrie 18, 2024 Brașov. La Auchan Coresi apar cărucioarele „misterioase” de cumpărături. Produsele-surpriză sunt cu până la 65% mai ieftine ca la raft 1

În cadrul aniversării prin care Auchan marchează 18 ani de la deschiderea primului magazin din România, retailerul organizează o nouă ediție a conceptului de cumpărături surpriză. Astăzi, 18 octombrie, între orele 14:00-19:00, clienții sunt așteptați să descopere comorile din cărucior în 25 de hipermarketuri Auchan, printre care și cel din Coresi Brașov. Prețul coșului va varia în funcție de „surprizele” din el, pe care clienții le vor descoperi doar după ce vor achita coșul.

Fiecare magazin va pregăti, în medie, 70 de cărucioare „misterioase” cu câștig garantat pentru consumatori. În fiecare cărucior sunt pregătite între 10 și 20 de produse nealimentare, precum electronice, electrocasnice, menaj, auto, bricolaj etc., conținutul acestora fiind dezvăluit clienților doar după achiziție, scrie RTV.

Prețuri reduse cu -65% față de prețul de la raft
Acest eveniment oferă clienților hipermarketurilor Auchan posibilitatea de a cumpăra produse nealimentare cu reducere garantată imediată de -65% față de prețul de vânzare al produselor la raft, totul într-un mod inedit. De exemplu, pentru coșuri cu valori între 540-1450 lei, clienții vor plăti cu 65% mai puțin, adică între 200-500 lei.

Cifre-cheie din edițiile anterioare:
Cea mai rapidă epuizare de stocuri s-a înregistrat în magazinul Auchan Pitești Găvana, de unde clienții au achiziționat toate cărucioarele disponibile în doar 13 minute.
În 10 dintre magazine s-au vândut toate cărucioarele în mai puțin de o oră;
Cel mai mare fan al proiectului: un singur client a cumpărat din Auchan Militari 5 cărucioare;
Cea mai mare reducere de care a profitat un client a fost de 2.250 de lei, adică -65% din prețul de vânzare la raft, în valoare de 3.465 lei.

Auchan România are în portofoliu 440 de magazine, cuprinzând 26 de hipermarketuri clasice, 7 hipermarketuri ATAC Hiper Discount, 8 supermarketuri, magazinul inteligent Auchan Go, aproape 400 de magazine de ultra-proximitate MyAuchan, din care majoritatea în stațiile Petrom, 3 magazine în franciză Simply by Auchan, precum și magazinul online auchan.ro, scrie economica.ro.

Previous Story

Brașov. O fată de 13 ani a sunat la 112 și a mințit că este răpită. 100 de polițiști au plecat în căutarea ei

Next Story

Polițistul din Brașov care vindea cocaină în uniformă a fost condamnat la închisoare cu executare