Brașov. Crăciun cu ciocolata Dubai. Dorian Lungu, proprietarul Luado Chocolate: „Vom vedea tot felul de produse cu numele de Dubai, de la torturi și înghețată, la prăjituri și deserturi”

Last Updated on octombrie 9, 2024 Brașov. Crăciun cu ciocolata Dubai. Dorian Lungu, proprietarul Luado Chocolate: „Vom vedea tot felul de produse cu numele de Dubai, de la torturi și înghețată, la prăjituri și deserturi” 1

Dorian Lungu, proprietarul Luado Chocolate, a vorbit în Biz Brașov despre ciocolata Dubai. El spune că această ciocolată a devenit un fenomen.

Având în vedere că suntem cea mai veche ciocolaterie artizanală din Brașov și una dintre cele mai experimentate din România, putem afirma că este pentru prima dată când avem de-a face cu un astfel de fenomen, cel puțin în ultimii 20 de ani. Pentru că despre asta vorbim. Ciocolata Dubai este un produs a cărui imagine s-a viralizat într-un timp relativ scurt, datorită în principal numelui și locului de unde provine, canalul principal fiind cel online, mai precis tik-tokul.

Estimez că în perioada imediat următoare, vom vedea tot felul de produse cu numele de Dubai, de la torturi și înghețată, la prăjituri și deserturi care mai de care mai ingenioase. Cu diferite tipuri de calități, reclame și ingrediente. Mai cred că vârful fenomenului Dubai va fi undeva în preajma Crăciunului și al Revelionului, pentru că, de ce nu, o să fie minunat să gustăm din măreția Dubaiului, alături de niște sarmale tradiționale sau un ciolan de porc afumat cu răcituri tremurânde.

Nu consider că ciocolata Dubai este un produs de top, așa cum nu este nici unul de ignorat. Cred că este de dorit să fim curioși nu numai referitor la un trend sau la numele unui produs, cât mai ales la compoziția lui și la ce reprezintă el în mod real, având în vedere că îl trimitem în stomacul nostru și nu trăim ca să îl postăm pe vreo rețea de socializare” a declarat Dorian Lungu, potrivit Biz Brașov.

Cântărețul Mihai Trăistariu a desființat ciocolata Dubai: Un mare fâs. Fâneț amestecat cu ciocolată
Cântărețul Mihai Trăistariu a făcut praf ciocolata Dubai. Devenită un trend în România, ciocolata care are un strat generos de kataif mixat cu cremă de fistic a devenit virală.

Am luat 100 de grame din bălăria aia de ciocolată Dubai. Am fugit disperat după ea, eram la Iași cu mai multe persoane și am zis: hai să căutam și noi Dubaiul ăsta să vedem ce-i cu el! Și când colo mi s-a părut o bălărie.Atâta vorbea lumea despre ea, încât eram curios să văd ce are atât de fabulos această ciocolată, inventată peste noapte.

Este o ciocolată cu fistic. Atât! Prea dulce chiar, spre grețoasă. Și e… doar o ciocolată. Nimic spectaculos.
Mie, spre exemplu, îmi place mai mult ciocolata noastră cu rom decât dubioasa de Dubai.
Pot să spun că e un mare fâs! Atâta am auzit de la vedete, influencerii ăștia atâta reclamă i-au făcut! E un fâneț amestecat cu ciocolată!

Eu i-am zis dubioasa de Dubai, adică e multă reclamă pentru mai nimic. E o ciocolată normală. Am mâncat bomboane mult mai bune din astea cu umplutură, cu rom, cu lichior, cu cireșe în ele.

E încărcată și grețoasă! Cam cum sunt baclavalele, dacă mănânci mai mult ți se face greață că sunt prea dulci. Nu pot să zic că o să mai cumpăr vreodată.
Oricum gusturile nu se discută! Unii zic că e super, eu zic că e nașpa. Părerea mea că sunt ciocolate mult mai bune”, a decorat Mihai Trăistariu, pentru Click!

Previous Story

O femeie a primit după 50 de ani răspunsul la cererea de angajare: „Întotdeauna m-am întrebat de ce nu am primit un răspuns. Acum știu de ce”

Next Story

Brașoveanul Marian Olaianos revine la TVR, după scandalul cu amanta. El trebuie să primească toate salariile restante