Alina Eremia a filmat la Aeroportul Brașov noul său videoclip. „Piesa asta stă de ceva timp la sertar. La sertarul de sus, cu piese de suflet”

Last Updated on octombrie 18, 2024 Alina Eremia a filmat la Aeroportul Brașov noul său videoclip. „Piesa asta stă de ceva timp la sertar. La sertarul de sus, cu piese de suflet” 1

Aeroportul Braşov a fost platou de filmare pentru cea mai nouă piesă a Alinei Eremia. Artista a filmat videoclipul piesei „Dacă ar fi pentru o zi” chiar pe pista aeroportului, alături de o orchestră, scrie brasov.net.

Piesa asta stă de ceva timp la sertar. La sertarul de sus, cu piese de suflet. Câteva luni mai târziu, o lansez în versiunea asta. (@mario.morar si @stefanionitaa , ma bucur ca piesa pe care am scris-o impreuna vede in sfarsit lumina zilei).

Când am auzit aranjamentul orchestral, am plans de fericire. (@strungaru.simona poarta vina) Nu vreau sa vă vad plangând si pe voi, vreau doar să vă vorbească piesa”, a scris artista pe Instagram, conform mytex.ro.

Discount pentru zborurile de la Aeroportul Braşov
Fly Lili a lansat marţi, 15 octombrie, o nouă ofertă promoţională: reducere de 20% a preţului pentru biletele de avion pentru toate cele 6 destinaţii spre care compania aeriană românească oferă zboruri de la Aeroportul Braşov.

În această toamnă, e timpul să-ţi faci bagajele şi să porneşti spre următoarea ta aventură! Cu FlyLili, bucură-te de 20% reducere la toate zborurile din Braşov către unele dintre cele mai atractive destinaţii: München, Stuttgart, Nürnberg, Roma, Madrid, Istanbul.

Fie că explorezi oraşe noi sau îţi planifici vacanţa de iarnă, acum este momentul perfect pentru a evada! Perioada de călătorie: 15 octombrie 2024 – 29 martie 2025. Rezervă acum şi economiseşte pentru vacanţa ta de vis!”, acesta este anunţul publicat de operatorul aerian, potrivit bzb.ro.

Previous Story

ÎPS Teodosie, despre zilele de post: Nu vă luaţi după medic în cele sufleteşti. Medicul în general îndeamnă să mănânci consistent, că nu are o pregătire duhovnicească