Aeroportul Brașov. Wizz Air crește frecvența zborurilor în perioada sărbătorilor de iarnă

Last Updated on octombrie 23, 2024 Aeroportul Brașov. Wizz Air crește frecvența zborurilor în perioada sărbătorilor de iarnă 1

Aeroportul Brașov anunță că Wizz Air crește frecvența zborurilor spre Londra și Budapesta, în sezonul de iarnă.

Pe perioada sărbătorilor de iarnă, partenerul nostru, Wizz Air, crește frecvența zborurilor pe 2 rute importante pentru Brașov și centrul României: Londra și Budapesta.
✈️ Pe ruta Londra LTN – Brașov GHV – Londra LTN vor fi operate 6 zboruri pe săptămână, în perioada 16 Decembrie 2024 – 12 Ianuarie 2025.

✈️ Pe ruta Budapesta BUD – Brașov GHV – Budapesta BUD vor fi operate 4 zboruri pe săptămână, în perioada 17 Decembrie 2024 – 11 Ianuarie 2025.
Bilete disponibile pe site-ul partenerului nostru www.wizzair.com”, au transmis cei de la Aeroportul Brașov.

Un avion Wizz Air cu 228 de pasageri a aterizat de urgenţă pe Aeroportul Henri Coandă
O aeronavă Wizz Air a solicitat, duminică, aterizarea de urgenţă pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti (AIHCB), din cauza unei posibile probleme tehnice, informează reprezentanţii Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti (CNAB), scrie Agerpres.

Aeronava avea la bord 228 de pasageri şi nouă membri ai echipajului şi efectua cursa Billund-Bucureşti. Ora programată de aterizare era 13:00. “La 12:43 a declarat urgenţă în zbor. Echipajul a solicitat aterizare de urgenţă din cauza unei posibile probleme tehnice. Imediat pe aeroport s-a format dispozitivul de urgenţă, care a aşteptat aterizarea aeronavei în vederea unei eventuale intervenţii. Din fericire, aeronava a aterizat în siguranţă la 12:46”, a declarat purtătorul de cuvânt al CNAB, Teo Postelnicu, scrie Observator.

Potrivit sursei citate, traficul aerian pe aeroport s-a desfăşurat în condiţii normale, fără a fi afectat de aterizarea de urgenţă.

“În timpul zborului Wizz Air W4 3212 operat de la Billund către București în 20 octombrie, echipajul de zbor a raportat o problemă cu unul dintre cele trei sisteme hidraulice înainte de aterizare și a efectuat deschiderea alternativă a trenului de aterizare conform procedurii standard. De asemenea, în conformitate cu procedura, o echipă de urgență aștepta aeronava la sol. Aeronava a aterizat în siguranță și este în prezent supusă unei verificări. Echipajele Wizz Air efectuează periodic sesiuni de pregătire riguroase pentru toate scenariile posibile. Siguranța pasagerilor, a echipajului și a aeronavelor noastre este prioritatea noastră principală”, transmit reprezentanții companiei aeriene.

 

Advertisements
Previous Story

Cum l-au oprit poliţiştii pe șoferul elveţian drogat. Noi acuzații. Șofer: „Spre norocul nostru nu era şi copilul. Locul din spate e cel mai avariat, unde e şi scaunul copilului, nu mă pot gândi ce ar fi fost”

Next Story

Brașov. Restricții pentru 3 zile pe strada Nicolae Titulescu