Aeroportul Brașov, 50 de zboruri în această săptămână

Last Updated on octombrie 21, 2024 Aeroportul Brașov, 50 de zboruri în această săptămână 1

Aeroportul Brașov va avea în această săptămână 25 de curse dus-întors (50 de zboruri), pe opt rute. În afară de cele zece curse (20 de zboruri) ale Wizz Air care leagă Brașovul de Londra, Budapesta și Dortmund, Fly Lili are programate 15 curse (30 de zboruri) spre cinci destinații: Roma, Nürnberg, München, Stuttgart și Istanbul, fiecare de câte trei ori, scrie mytex.ro.

Iată programul zborurilor:
Luni
Fly Lili, zboruri dus-întors pe relația München și Stuttgart
Wizz Air, cursa Londra–Brașov–Londra
Marți
Wizz Air, zboruri Budapesta–Brașov–Budapesta și Dortmund–Brașov–Dortmund
Fly Lili, curse către/dinspre Nürnberg și Roma

Miercuri
Fly Lili, curse dus-întors München, Stuttgart și Istanbul
Wizz Air, zboruri Londra–Brașov–Londra
Joi
Wizz Air, zboruri Budapesta–Brașov–Budapesta și Dortmund–Brașov–Dortmund
Fly Lili, curse către/dinspre Nürnberg și Roma

Vineri
Fly Lili, curse Brașov-Istanbul-Brașov, München–Brașov–München și Stuttgart–Brașov–Stuttgart
Wizz Air, zboruri Londra–Brașov–Londra
Sâmbătă
Wizz Air, curse de Budapesta și Dortmund
Duminică

Fly Lili, cursele regulate spre/dinspre destinațiile Roma, Nürnberg și Istanbul
Wizz Air, zborurile Londra–Brașov–Londra

6,37 milioane de lei în plus în „pușculița” Aeroportului Internațional Brașov din veniturile proprii încasate
Consilierii judeţeni braşoveni vor dezbate în şedinţa de plen de joi rectificarea bugetului judeţului Braşov. Printre altele, sunt prevăzuți bani în plus și pentru Regia Autonomă Aeroportul Internaţional Braşov – Ghimbav. Banii vor intra în vistieria aeroportului ca urmare a analizei execuției bugetare la finalul lunii septembrie, respectiv a încasării de venituri proprii. În total, se vor aloca 6.374.470 lei. La rectificarea din luna august, Executivul Consiliului Judeţean Braşov a propus suplimentarea transferurilor pentru aeroport cu suma de 1.003.130 lei, scrie Biz Brasov.

Anul acesta, Aeroportul Internaţional Braşov – Ghimbav a avut aprobat un buget de venituri în valoare de 47.823.560 lei, din care 38.913.560 lei erau transferuri de la bugetul Judeţului Braşov.

Veniturile estimate din activitatea aeronautică pentru acest an erau estimate la suma de 6,265 milioane de lei, iar din activități economice non-aeronautice, de 2.087.000 lei. Estimările privind cheltuielile se ridicau la 30.025.000 lei pentru cheltuielile aeronautice și 1,2 milioane de lei pentru cele non-aeronautice.

Previous Story

Brașov. Tânăra care zbura cu Vali, instructorul care a căzut mortal din parapantă,  a reuşit să scape cu viaţă, a aterizat singură fără să aibă experiență

Next Story

Salvamont, intervenţie de peste 12 ore în Piatra Craiului pentru salvarea a 3 tineri: „Nu au căşti, se blochează psihic, dar nu sună la 112”