(Video) Oprit de jandarmi cu scandal. Un bărbat cu copilul în brațe a vrut un selfie cu ursul pe Transfăgărășan. Pădurar: „Ursul era în spatele cuștii acolo, noi așteptam să intre”

Last Updated on septembrie 13, 2024 (Video) Oprit de jandarmi cu scandal. Un bărbat cu copilul în brațe a vrut un selfie cu ursul pe Transfăgărășan. Pădurar: „Ursul era în spatele cuștii acolo, noi așteptam să intre” 1
(foto arhiva)

Un bărbat, cu copilul în brațe, a oprit în timpul capturării unui animal şi a vrut să se apropie de cuşca în care un urs tocmai intra. În momentul în care a fost oprit, a făcut scandal, fiind nevoie de intervenţia autorităţilor care l-au sancţionat contravenţional şi au deschis dosar penal pe numele lui. Probabil cerea să i se respecte dreptul constituțional de a fi atacat de ursoaică cu pui.

Incident cu un turist pe Transfăgărășan! A oprit să facă poze cu ursul ce urma să fie relocat! Inspectorii silvici au încercat să îl oprească, dar s-a opus și a devenit agresiv verbal. Se fac cercetări pentru ultraj!

Discuția a degenerat! Un echipaj al Jandarmeriei Argeș a venit în sprijin, a luat măsurile legale impuse de situație și a aplicat două sancțiuni contravenționale.

Conform Inspectoratului de Poliție Argeș, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Albeștii de Argeș s-au sesizat din oficiu, cu privire la săvârșirea infracțiunii de ultraj asupra personalului silvic, iar documentele întocmite vor fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș.

Condamn ferm comportamente precum cel al turistului de la care a pornit incidentul!”, a spus Dragoș Predescu, prefectul județului Argeș, citat de Ora de Sibiu.

Pădurar, pentru Digi 24: Șoferul mi-a făcut semn cu mâna că are și el, chipurile, o poză de făcut. S-a dat jos din mașină bărbatul cu un copil în brațe. Am ridicat tonul la el și i-am spus că e inconștient. Ursul era în spatele cuștii acolo, noi așteptam să intre. Intrase doar femela, așteptam să intre puiul. Timp în care a încercat să se apropie de mine, băieții de la jandarmi l-au oprit. Apoi m-am retras. A rămas înjurând și amenințând că mă dă afară din serviciu și tot felul de chestii din astea.

Urșii cerșetori de pe Transfăgărășan vor fi mutați în două rezervații. Una este cea de la Zărnești, a unei organizații non-guvernamentale. A doua este încă în lucru, tot în județul Brașov, cu bani europeni.

Previous Story

Uși decupate, prin care trece vasul de WC, la liceu. Profesoară: „Nu s-au mai găsit vase de toaletă de dimensiuni așa mici. Prin urmare, s-a luat decizia ca ușile să fie decupate”

Next Story

Brașov. Începe Festivalul Zilelor Culturale Maghiare. Concerte, filme, programe dedicate copiilor, târg al meșteșugarilor și producătorilor