Video Brașov. Lucrările la Polivalentă, cea mai mare din România, avansează în ritm alert

Last Updated on septembrie 9, 2024 Video Brașov. Lucrările la Polivalentă, cea mai mare din România, avansează în ritm alert 1

Compania M.I.S Grup, care construiește Complexul Sportiv Multifuncțional – cunoscut drept Sala Polivalentă de la Brașov – a postat un nou clip video în care prezintă stadiul în care se află realizarea obiectivului ce se înalță pe locul fostului Stadion Municipal, scrie mytex.ro.

Sala Polivalentă de la Brașov – proiect realizat de către Compania Națională de Investiții (CNI) – va avea o capacitate de 10.075 de locuri în condițiile unei utilizări flexibile, destinată competițiilor sportive, concertelor, conferințelor, congreselor, activităților culturale și nu numai.

Mezaninul este dedicat publicului, având spații pentru grupuri sanitare și două zone cu logii pentru acces în exterior, o zonă cu patru săli de conferințe (două de 129 locuri și două de 60 locuri), baruri și garderobe. Etajul 1 va fi alocat atât publicului, cât și persoanelor VIP și presei. În incinta noii Săli Polivalente vor fi amenajate, în total, 888 de locuri de parcare pentru autoturisme, 9 locuri de parcare pentru autocare și 3 locuri de parcare pentru autocamioane, scrie Monitorul Expres.

Previous Story

Caius Covrig, patronul unui hotel de lux din Brașov, gest pentru o mamă singură cu 3 copii!

Next Story

Brașov. Ion Țiriac a fost elevul tatălui primarului Allen Coliban, până a fost dat afară de la Șaguna: „În clasa a noua m-au dat afară din liceu! Păi făceam numai sport”