Un taximetrist beat a produs 3 accidente, a lovit 7 maşini şi a rănit un pieton

Last Updated on septembrie 26, 2024 Un taximetrist beat a produs 3 accidente, a lovit 7 maşini şi a rănit un pieton 1

Un taximetrist de 65 de ani este cercetat penal după ce a produs 3 accidente, a lovit 7 maşini şi a rănit un pieton. Era beat la volan.

Accidentul a avut loc ieri,  în jurul orei 15:20, pe str. Nicolae Cânea din București. Din primele date, taximetristul, în vârstă de 65 de ani, în timp ce se deplasa pe str. Arbustului, a acroșat o mașină staționată.
Ulterior producerii accidentului de circulație, acesta a efectuat virajul la stânga pe str. Prudenței, unde a intrat în coliziune cu alte patru autovehicule staționate.

După producerea celui de-al doilea accident de circulație, șoferul și-a continuat deplasarea către str. Nicolae Cânea, moment în care a intrat in coliziune cu un autovehicul aflat în mișcare, iar în urma impactului a lovit un auto staționat și un pieton aflat pe trotuar. În urma celui de-al treilea accident de circulație, a rezultat rănirea a două persoane, conducătorul autovehiculului taxi și o femeie în vârstă de 89 de ani (pieton), aceștia fiind transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, spun polițiștii din cadrul Brigăzii Rutiere, conform Observator Tv.

Șoferii mașinilor aflate în mișcare au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru conducătorul autovehiculului taxi și 0 pentru celălalt conducător auto.

Mașină de poliție, spulberată de un tânăr de 19 ani, în Argeș. Martorii spun că impactul a avut loc la 120 km/h
Doi polițiști din Pitești au ajuns azi-noapte la spital după ce autospeciala în care se aflau a fost lovită cu putere de o mașină condusă de un șofer în vârstă de 19 ani. Atenție, urmează detalii care vă pot afecta emoțional.

Tânărul, care ar fi circulat cu viteză, după cum spun martorii, a intrat pe celălalt sens de mers, iar impactul nu a mai putut fi evitat. În trecut, băiatul a rămas fără permis de conducere după ce a apăsat prea tare pedala de accelerație, conform Stirile Pro Tv.

Echipajul de Politie Rutieră circula dinspre comuna Bascov spre Pitești. La limita dintre localități, mașina condusă de tânărul de 19 ani a intrat pe contrasens, unde a spulberat autospeciala. În urma impactului, vehiculul agenților a fost aruncat câțiva metri, fiind serios avariat. Autoturismul băiatului s-a oprit într-o stație de autobuz unde a rupt o banca. Din fericire, în acele clipe acolo nu se afla nimeni.

Martor: „Era un polițist rănit, avea capul spart, pete de sânge pe tricou. Celălalt doar șchiopăta, era destul de ok din câte am văzut eu.”

Martor: „I-a curs sânge, avea uniforma plină de sânge și i-au pus o plasă pe cap și o din aceea la gât. Erau șocați și polițiștii care au fost implicați în accident, dar și ceilalți.”

Previous Story

Actele pentru un nou club de fotbal în Brașov au fost depuse la judecătorie. Vor fi doar fotbaliști din județ

Next Story

DRDP Brașov anunță că se fac ultimele teste de rezistență pe Varianta de Ocolire Sfântu Gheorghe