Un tânăr decedat într-un accident a fost jefuit. Hoţii au furat peste 20.000 de lei

Last Updated on septembrie 16, 2024 Un tânăr decedat într-un accident a fost jefuit. Hoţii au furat peste 20.000 de lei 1

Poliţiştii efectuează cercetări pentru furt calificat după ce, din autoturismul unui tânăr de 20 de ani, care a murit în urma unui accident rutier, ar fi fost sustraşi peste 20.000 de lei.

Potrivit sursei citate, duminică, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Novaci, Gorj, au fost sesizaţi, prin plângere, de un bărbat de 48 de ani, din oraşul Novaci, cu privire la faptul că, în cursul nopţii, fiul său, de 20 de ani, a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu decesul acestuia, iar imediat după producerea evenimentului rutier, din autoturismul implicat în eveniment ar fi fost sustrasă suma de 20.600 lei de persoane necunoscute.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, în care poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc fapta, identificarea persoanei sau persoanelor bănuite şi luarea măsurilor legale, scrie Observator Tv.

O bătrână întinsă pe șosea a murit călcată de o mașină
O bătrână întinsă pe șosea, noaptea, pe o șosea din Bihor, a murit călcată de o mașină. Dacă echipajul de urgență nu a mai putut face nimic pentru ea, șoferița și pasagerul autoturismului au ajuns la spital.

Femeia de 70 de ani, era întinsă pe partea carosabilă a DJ 190C și a decedat în cursul nopţii în urma unui accident rutier, produs de o şoferiţă, a informat IPJ Bihor, preluat de Stirile Pro Tv

Atât conducătoarea autoturismului, cât şi un bărbat de 31 de ani, din Sălacea, pasager în autoturism, au suferit leziuni uşoare, fiind transportaţi la spital pentru investigaţii şi îngrijiri medicale.

În urma testării conducătoarei autoturismului cu aparatele etilotest şi drug-test, rezultatele au fost negative. Anchetatorii au deschis dosar penal de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă și continuă cercetările.

Previous Story

De Revelion în Poiana Brașov, mai scump decât două vacanțe all inclusive în Turcia. Patru nopți, 1800 euro de persoană

Next Story

O mașină cu doi copii mici a căzut într-o groapă căscată în asfalt. „Dintr-o dată m-am dus”