Un bărbat  și-a hărțuit soția cu 1.700 de mesaje și apeluri într-o lună. A fost arestat preventiv

Last Updated on septembrie 6, 2024 Un bărbat  și-a hărțuit soția cu 1.700 de mesaje și apeluri într-o lună. A fost arestat preventiv 1

Un bărbat a fost arestat preventiv pe 5 septembrie după ce și-a hărțuit soția cu aproape 1.700 de mesaje și apeluri telefonice într-o lună, deși pe numele său fusese emis ordin de protecție.

Bărbatul a comis faptele în perioada 25 iulie – 28 august, victima fiind soţia sa, în vârstă de 32 ani, față de care avea obligaţia să păstreze distanţa şi să nu o contacteze în niciun fel, relatează ebihoreanul.ro.

A sunat-o, dar i-a trimis și mesaje text prin intermediul unor aplicaţii de mesagerie. Ordinul de restricție fusese emis de polițiști pe 25 iulie 2024, după ce bărbatul și-ar fi agresat fizic soția și pe un alt membru al familiei. În urma agresiunii, victimele au avut nevoie de 3 – 6 zile de îngrijiri medicale

Bărbatul are la activ mai multe nelegiuiri, fiind condamnat în mai multe rânduri pentru tâlhărie, distrugere, consum de substanțe interzise la volan, dar și infracțiuni rutiere.

Un bărbat de 60 de ani a fost reținut de polițiști după ce și-a amenințat soția și s-a apropiat la mai puțin de 20 de m de ea. Femeia avea ordin de protecție
Polițiștii Compartimentului Proximitate din cadrul Poliției Municipiului Sibiu au reținut joi un sibian în vârstă de 60 de ani, cercetat penal pentru încălcarea în mod repetat a măsurilor prevăzute în ordinul de protecție, amenințare, respectiv violență în familie, scrie Turnul Sfatului.

Din cercetările efectuate a rezultat că, în perioada iulie – august, deși împotriva sa fusese emis de către instanță un ordin de protecție, bărbatul s-ar fi apropiat de soția sa la o distanță mai mică de 20 de metri, ar fi contactat-o telefonic și ar fi amenințat-o cu acte de violență, transmit vineri reprezentanții IPJ Sibiu printr-un comunicat de presă.

În baza probatoriului administrat în cauză, polițiștii au luat măsura reținerii bărbatului pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat unității de parchet competente pentru a dispune în consecință.

Cercetările sunt continuate la nivelul Poliției Municipiului Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Previous Story

(Video) Mai mulţi poliţişti au alergat după un adolescent nevinovat. Credeau că a participat la o bătaie într-un restaurant

Next Story

Brașov. Propark Adventure Race, sâmbătă, în Piața Sfatului cu Escape Tent şi Colţul Liliecilor