Un bărbat a murit după ce a fost înțepat în cap de un găun. Martor: “L-a mușcat și se freca așa după cap”

Last Updated on septembrie 20, 2024 Un bărbat a murit după ce a fost înțepat în cap de un găun. Martor: "L-a mușcat și se freca așa după cap” 1

Un bărbat a avut parte de o moarte fulgerătoare în timp ce culegea mere în livadă. Un vecin a sunat la 112, când l-a văzut pe bietul om la pământ, dar nu s-a mai putut face nimic.

Bărbatul din Alba era cu un prieten la cules de mere într-o livadă din localitatea Galda de Sus. La un moment dat, i-a spus acestuia că simte că l-au înțepat viespile și s-a așezat pe iarbă. Imediat i s-a făcut rău, scrie Stirile Pro Tv.

Martor: “L-a mușcat și se freca așa după cap. Noi le zicem găuni. Am sunat la 112. Atât a zis, că un tăun din ăla l-a mușcat de după cap”
Vecină: “L-a înțepat o albină sau o viespe și a făcut șoc anafilactic și a murit. Ei au acolo o grădină cu fructe și s-a dus până acolo, la mere”.

Vecin: “A zis că l-a mușcat un găune de cap și a zis că ‘Mă doare după cap’ către prietenul celalălalt și s-a pus jos pe o dungă”.
Înțepăturile de viespi sunt foarte periculoase pentru cei care sunt alergici.

Vecin: “Depinde dacă ești alergic sau nu ești alergic. Dacă ești alergic la veninul de albină, te mușcă o albină, poți să ajungi la spital”.

Deși se suspectează că șocul anafilactic provocat de înțepătura viespii ar fi cauza morții, anchetatorii nu exclud nicio ipoteză până la finalizarea examinării medico-legale. Reacțiile alergice severe la înțepături de insecte pot fi fatale în lipsa unui tratament imediat, scrie Observator.

UN POMPIER a ajuns la spital după ce a fost înțepat de o viespe
Reprezentanții ISU Vâlcea ne-au comunicat că, în timpul intervenției de stingere a unui incendiu izbucnit astăzi, 13 august 2024, în comuna Șușani, un pompier a fost înțepat de o insectă în zona cervicală. Știindu-se alergic la insecte, pompierul a solicitat transportul la spital, scrie Gazeta Valceana.

A fost transportat de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Vâlcea la Centrul de Primiri Urgențe al Spitalului din Drăgășani, unde a primit îngrijiri medicale. Pompierul a suferit o alergie ușoară, locală (umflătură).

Previous Story

Brașov-București. Cum arată în interior primul tren nou cumpărat de România în ultimii 20 de ani

Next Story

Brașov. Concert dedicat fanilor trupei Queen, vineri, în Piața Sfatului