Un bărbat a găsit un şarpe de 1,5 metri în maşină. Stătea acolo de trei zile

Last Updated on septembrie 25, 2024 Un bărbat a găsit un şarpe de 1,5 metri în maşină. Stătea acolo de trei zile 1

Jandarmii anunță că au găsit un şarpe de 1,5 metri,în maşina unui bărbat. Acesta a fost văzut de copilul bărbatului.

Un şarpe de aproximativ 1,5 metri, care a stat timp de trei zile în autoturismul unui bărbat din comuna Stejari, Gorj, a fost capturat şi eliberat ulterior în natură de către o echipă de jandarmi, informează, miercuri, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) Gorj.

La faţa locului a fost direcţionată o patrulă de jandarmi din cadrul Detaşamentului Bărbăteşti care a verificat interiorul autovehiculului, găsind şarpele ascuns în tubulatura de aer. Şarpele de mari dimensiuni, peste 1,5 metri, a fost capturat şi eliberat ulterior într-o zonă cu vegetaţie departe de zona locuită“, arată IJJ Gorj, conform Observator Tv.

Aceeaşi sursă recomandă persoanelor care observă un şarpe să nu se apropie de acesta, să se îndepărteze de el şi să solicite sprijinul autorităţilor competente prin SNUAU 112.

Femeie, strangulată de un piton în timp ce spăla vasele
Arom Arunroj, în vârstă de 64 de ani, a fost mușcată de mai multe ori de pitonul care intrase, spune ea, în locuința ei din Samut Prakan, o provincie situată la sud de Bangkok, scrie spynews.ro.

Femeia a declarat că spăla vasele în jurul orei 20:30 când a simțit brusc că ceva o mușcă de picior.
„M-am uitat la el și era un șarpe”, a declarat ea într-un interviu difuzat de presa thailandeză, scrie theguardian.com.

Victima spune că a strigat disperată după ajutor și că a încercat din răsputeri să se lupte cu șarpele, însă nu a fost auzită de nimeni. Femeia povestește ca a reușit, la un moment dat, aă apuce capul șarpelui sperând că acesta îi va da drumul, însă nu a făcut-o, „a continuat să mă sugrume”.

În cele din urmă, strigătele de ajutor ale lui Arom Arunroj ar fi fost auzite de un vecin care a și sunat salvatorii.

„Probabil fusese strangulată de ceva vreme, pentru că pielea ei era palidă. Era un piton, unul mare. Am văzut un semn de mușcătură pe piciorul ei, dar [știam] că ar putea fi și în altă parte.”, a declarat Sgt Maj Anusorn Wongmali Anusorn, un reprezentant al poliției.

Previous Story

Brașov. O elevă dată dispărută a fost găsită după ce s-a precipitat de la etajul 6 al unui bloc

Next Story

Brașov. Căprioare în vizită în cartierul Noua