Tzancă Uraganu îi ceartă pe milionarii României, pe motiv de inundații: „Am 80 de ani, de exemplu, am sute de milioane de euro, poate mai mult, și să nu fac și eu câteva case la oamenii aceștia care plâng?”

Last Updated on septembrie 26, 2024 Tzancă Uraganu îi ceartă pe milionarii României, pe motiv de inundații: „Am 80 de ani, de exemplu, am sute de milioane de euro, poate mai mult, și să nu fac și eu câteva case la oamenii aceștia care plâng?” 1

Manelistul Tzancă Urganu îi ceartă pe milionarii României, despre care spune că nu îi ajută pe cei afectați de inundațiile din Galați.
În deschiderea videoclipului, Tzancă are numai cuvinte de laudă pentru Gigi Becali, care, ca de fiecare dată, intervine să îi ajute pe cei aflați în necaz.

„Cum se poate ca domnul Becali să intervină el de fiecare dată? Cum? Voi vă dați seama ce om e el pentru lumea asta?”, a precizat manelistul. Apoi, manelistul lansează un atac virulent la adresa oamenilor foarte bogați din România, cu o subtilă referire la brașoveanul Ion Țiriac, despre care nu s-a spus deloc în spațiul public că ar fi ajutat vreo persoană afectată de viiturile din Galați, scrie RTV.

Băi, asta nu pot să înțeleg. Am 80 de ani, de exemplu, am sute de milioane de euro, poate mai mult, și să nu fac și eu câteva case la oamenii aceștia care plâng?”, a spus interpretul.

Cunoscutul interpret a vorbit și despre cazurile în care el, deși nu are o avere care să ajungă la nivelul celor mai mari afaceriști ai țării noastre, a încercat să ajute oamenii cum a putut el mai bine.

Eu unul nu vreau să mă dau ăla care am ajutat și am făcut, dar am făcut și eu ce-am putut am ajutat și eu săraci, oameni bolnavi, le am luat și eu pastile, tratamente, le-am luat chirii la oamenii care vedeam că sunt în stradă, le-am plătit pe 2-3 luni pe timp de iarnă, le-am trimis lemne. Am trimis și eu jucării, mâncare, la cine am putut. Că și noi avem familie, copii, atâtea.”, a adăugat solistul.

Acesta își încheie declarațiile de pe platforma de socializare cu un gust amar, făcând o trimitere la soarta pe care a avut-o Irinel Columbeanu. Fostul afacerist a ajuns, de la o avere de zeci de milioane de euro, să trăiască la un azil de bătrâni.

Dar unii oameni, miliardari care au 70-80 de ani și sute de milioane de euro și nu s-a auzit nimic de voi să ajutați și voi pe cineva. Ați văzut domnul Columbeanu, să nu uitați, da? Viața e și așa și așa. Și pe domnul Columbeanu eram supărat dar am aflat că a ajutat și el cât de cât, nu la nivelul la care trebuia, și viața a ajuns în punctul ăsta. Care e problema sa ajutați și voi, milionarii României? Trăiți mai mult, sărăciți? Ce să mai zicem de domnul Becali? Ați văzut și voi TikTokurile cu bătrânii care au apărut, puteți să stați așa? Mă chinui de 3 zile să dau de o femeie de acolo că am văzut cum plângea.”, își încheie declarația Tzancă.

@lautari_cu_renume4 #foryou #goviral #viraltiktok #viraltiktok #romaniaviral ♬ original sound – 🇷🇴made^in^romania🇷🇴

Iohannis explică de ce nu s-a dus în judeţele afectate de inundaţii: „Au fost suficiente autorităţi acolo”
Preşedintele României, Klaus Iohannis, a vorbit, într-o conferinţă de presă de la New York, despre inundațiile care au devastat județele Galaţi şi Vaslui. Întrebat dacă o vizită în zonele afectate de viituri ar fi contribuit la menținerea încrederii oamenilor în posibilitatea autorităților de a interveni mai bine, Iohannis a răspuns că „au fost suficiente autorități acolo”.

Nu am știut dinainte. Este evident, cum nimeni nu a crezut dinainte că se întâmplă această catastrofă. Este o tragedie și este foarte, foarte trist că și în această situație de catastrofă naturală au murit oameni. Alții au rămas fără casă, fără lucruri, fără agoniseala de-o viață.

Au fost suficiente autorități acolo după ce catastrofa s-a întâmplat și cred că primele ajutoare, și din partea Guvernului, au fost deja date oamenilor. Am discutat această chestiune, am susținut, evident, acordarea de ajutoare semnificative, pentru ca oamenii să-și poată reface viața, dar cred că de aici trebuie să tragem foarte multe învățăminte, trebuie iarăși să informăm publicul, să spunem oamenilor cum să reacționeze și oamenii să fie informați în timp util.

Este probabil problematic că mulți n-au avut niciun fel de avertizare din partea autorităților. Au aflat de la vecini că vine apa când deja a fost la ei în casă. Deci aici, la prevenție, la informare, este încă mult de lucru. Dar cei care au intervenit, pompierii, forțele de la Interne, de la Apărare, au făcut o treabă foarte bună și acest lucru cred că merită spus“, a spus Klaus Iohannis, citat de Antena 3.

Previous Story

Coca-Cola și Pepsi, acuzate că și-au schimbat rețeta. Mihaela Bilic: „Schimbă radical efectul produsului”. Răspunsul Coca Cola

Next Story

A rămas pieton. Polițistul care erau sa lovească două femei pe trecere, nu mai are voie să conducă, au decis șefii