TESS Rally Brașov, restricții de circulație la finalul săptămânii

Last Updated on septembrie 19, 2024 TESS Rally Brașov, restricții de circulație la finalul săptămânii 1

Organizatorii TESS Rally Brașov anunță restricții de circulație pe mai multe sectoare de drum. Deși aceste restricții nu fac deliciul participanților la trafic, este important de știut că organizatorii evenimentului – împreună cu autoritățile publice – își doresc ca întreaga activitate sportivă să se desfășoare în deplină siguranță pentru toate părțile implicate, iar aici nu se face referire doar la sportivi și echipaje, ci și la oficiali, spectatori și publicul neavizat ce își desfășoară activitatea independent de eveniment.

Programul restricțiilor de circulație:
▪︎ Sâmbătă, 21 Septembrie 2024
• circulația va fi restricționată pe *DF Calea Haiducilor și *DF Pănicer, sectorul vizat fiind cel de la intersecția DC 51 cu Str. Valea Porții (Bran), continuă pe Drumul Forestier Calea Haiducilor, iar apoi pe Drumul Forestier Pănicer până la intersecția DF Pănicer cu DJ 101 (Rășnov – Glejărie), scrie Radio Romania Brasov.

– intervalele în care circulația va fi restricționată sunt cuprinse între orele 08:00 – 12:45 și 13:15 – 18:00
• circulația va fi restricționată pe DC 129A și *DF Valea Gârcinului, sectorul vizat fiind cel de la Păstrăvăria Azuga continuă pe DC 129A până la intersecția cu Drumul Forestier Valea Gârciniului și apoi continuă pe Drumul Forestier Valea Gârciniului până la Str. Gârciniului (Cantonul Silvic)

– intervalul în care circulația va fi restricționată este cuprins între orele 09:30 – 19:30
• circulația va fi restricționată în zona VGP Park – pasaj Calea Făgărașului, sectoarele vizate putând fi consultate în imaginea atașată
– intervalul în care circulația va fi restricționată este cuprins între orele 12:00 – 22:00

TESS Rally Brașov, restricții de circulație la finalul săptămânii 2

▪︎ Duminică, 22 Septembrie 2024
• circulația va fi restricționată pe DJ 103A, sectorul vizat fiind cel de la intersecția Cantonul Silvic Valea Zizinului (Zizin) până la Complexul Turistic Pastel Chalet (Dălghiu)

– intervalul în care circulația va fi restricționată este cuprins între orele 08:00 – 16:45
• circulația va fi restricționată pe Str. Floroaia Mare și DC 15, sectorul vizat fiind cel de la intersecția DC 23 cu Str. Floroaia Mare (Floroaia) până la Domeniul Toma (DC 15, Valea Dobârlăului)

– intervalul în care circulația va fi restricționată este cuprins între orele 09:00 – 17:45
*DF = Drum Forestier

Organizatorul evenimentului, Club Sportiv Auto Blic Brașov, își cere scuze pentru inconvenient și disconfortul produs, și totodată, mulțumește tuturor participanților la trafic pentru răbdare, înțelegere și conlucrare, conform newsbv.ro.

Previous Story

Brașov. Regio Călători introduce plata cu cardul în trenuri. „Noua soluție ne ajută să reducem plățile în numerar, să simplificăm operațiunile și să sporim siguranța angajaților”

Next Story

O femeie a murit în autobuz după ce șoferul a frânat brusc. Alte două femei au fost rănite