Surse: “Șacalul” de pe litoral ar fi ucis alte 4 femei, în afară de Denisa și Delia. Ar fi folosit același mod de operare

Last Updated on septembrie 11, 2024 Surse: "Șacalul" de pe litoral ar fi ucis alte 4 femei, în afară de Denisa și Delia. Ar fi folosit același mod de operare 1

Se complică lucrurile în cazul crimelor comise de cel numit Șacalul. Suspectul în cazul celor două femei ucise și jefuite pe litoral riscă închisoarea pe viață, iar anchetatorii lucrează la stabilirea întregii sale activități criminale, relatează Antena 3 CNN.

Surse apropiate investigației spun că a fost stabilită modalitatea prin care Nicolae Mitrea, de 26 de ani, zis “Șacalul”, le-a ucis pe Denisa și Delia, cele două femei din Timișoara, respectiv Tulcea.

Cadavrul primei femei a fost găsit sfâșiat de animale pe un câmp din apropierea localității Sinoe. Trupul neînsuflețit al celeilalte a fost depistat într-un apartament din stațiunea Mamaia.

“Surse apropiate anchetei spun că încă cel puțin patru victime sunt căutate de investigatori. Suspectul ar fi folosit în cazul acestora același mod de operare: mai exact, el ar fi racolat și ucis escorte la fel cum le-a ademenit și omorât pe Denisa și Delia, pentru a le jefui. El se profilează a fi unul dintre cei mai feroce criminali în serie din ultimii 30 de ani“, a relatat jurnalistul de investigații Sorin Ovidiu Bălan.

Procurorii au aflat că „Șacalul” ar fi încercat să arunce întreaga responsabilitate a crimelor asupra unui bărbat căruia i-a vândut telefonul uneia dintre victime.

Cumpărătorul nu a fost ales la întâmplare. Este un tânăr care locuiește în Sinoe, satul la marginea căruia Șacalul a aruncat trupul fără viață al uneia dintre victime. Și tot pe acest tânăr Șacalul încerca să îl convingă să cumpere și mașina tinerei, potrivit știrileprotv.

La intrarea în Tribunal, inculpatul, supranumit „Șacalul” a spus în fața presei că nu el este cel care le-ar fi ucis pe cele două tinere.

„Nu le-am omorât eu, trebuiau să se găsească probe dacă erau sugrumate sau dacă erau lovite. Dacă există probe, de ce nu m-au arestat mai de mult? Nu mă lăsau să mai fac a doua crimă”, a spus Nicolae Mitrea, bărbatul acuzat de crime.

„Șacalul” și iubita acestuia au fost arestați preventiv pentru 30 de zile. Cei patru minori care se aflau în apartament au fost preluați de Direcția pentru Protecția Copilui.

Previous Story

Cum le-a ademenit “Șacalul” pe Delia și Denisa, tinerele ucise. A luat suma de 11.000 de lei de la una dintre victime

Next Story

Miliardarul brașovean Ion Țiriac a uitat 10 ani că deține două modele Ferrari