Soțul Deliei, a doua victimă a „Șacalului”, a mers la poliție, dar a fost ignorat. Apoi a fost sunat de prietenii ucigașului

Last Updated on septembrie 15, 2024 Soțul Deliei, a doua victimă a „Șacalului”, a mers la poliție, dar a fost ignorat. Apoi a fost sunat de prietenii ucigașului 1

Procurorii îl acuză pe Șacalul că în data de 2 iulie a ucis-o pe Delia. Trupul ei a fost descoperit de abia în data de 15 iulie, două săptămâni mai târziu. Soțul ei susține că a semnalat dispariția tinerei, însă nu a fost băgat în seamă de polițiști. Mai mult, povestește că a fost chiar contactat de partenerii asasinului care încercau să vândă mașina Deliei.

Am mers la poliție și nici nu m-au băgat în seamă. Mi-au zis să aștept că se interesează ei pe unde este și ce face. Deja tot satul știa unde este și ce face. Dacă am văzut că nu mă bagă în seamă, m-am dus la Tulcea că la Greci nu m-au băgat în seamă și m-am dus și am dat-o dispărută pe 12 și la trei zile au găsit-o decedată în apartament.

Pe 15 au găsit-o ei, dar pe mine m-au anunțat pe 19. (…) Și pe data de 10 m-au sunat niște indivizi că au mașina mea și că vor contract de vânzare-cumpărare”, a spus soțul primei victime, scrie Antena 3.

Denisa, în schimb, omorâtă și aruncată pe câmp, a fost condusă pe ultimul drum. Mama tinerei de 28 ani din Timiș a leșinat când și-a văzut în sicriu fiica ucisă de criminalul în serie de pe litoral.

Procurorii susţin că şacalul a omorât cu sânge rece 2 fete în decurs de 2 luni de zile. Cu toate acestea, în mediul online el se prezenta ca o persoană pioasă şi transmitea adresa mesaje de compasiune. Bărbatul s-a filmat chiar în biserică, unde cânta alături de cor.

Părea un băiat ciudat, vă spun sincer. Părea un băiat foarte ciudat, avea o privire ciudată, deci se uita la toată lumea și a mai spus cineva în biserică aceeași chestie, fixa privirea și avea o privire foarte ciudată”, a spus o femeie de la biserică, conform Stirile Pro Tv.

În satul natal al Denisei, oamenii sunt revoltaţi. Susțin ca poliția din Constanța nu și-ar fi făcut treaba, mai ales că Șacalul nu ar fi fost la prima faptă de acest gen. De altfel, și căutarea tinerei a mers greu. Trupul ei a fost găsit după aproape două săptămâni.

Mașină dispărută și ea nu e dată în urmărire. Dacă el a fost monitorizat, poliția ce a făcut? A fost foarte cuminte, sociabilă, avea grijă de copil, dacă poliția își făcea treaba, trăia.”

Băiețelul Denisei nu ştie ce s-a întâmplat cu mama lui, pentru că familia a vrut să îl protejeze. Un psiholog îi va explica totul, încercând să limiteze traumele celui mic.

Previous Story

Brașoveanul Ion Țiriac, întrebat câte soții a avut: „Eu m-am însurat la 20 de ani, am divorțat la 22 de ani. Am învățat lecția”

Next Story

(Foto/Video) Ninge. Strat de zăpadă de 5 cm. Autoturisme blocate și atenționare de călătorie!