(Video) Doi turişti străini, recuperaţi de către salvamontişti în zona Moieciu. Au decis să coboare de pe munte direct, pentru ca se vedea drumul, fără să ştie ca în acea zonă este un abrupt

Last Updated on septembrie 16, 2024 (Video) Doi turişti străini, recuperaţi de către salvamontişti în zona Moieciu. Au decis să coboare de pe munte direct, pentru ca se vedea drumul, fără să ştie ca în acea zonă este un abrupt 1

Cei de la Salvamont continuă să-i salveze pe turiștii inconștienți. Un turist străin şi soţia acestuia au avut nevoie de ajutor, duminică după amiază, după ce unul dintre ei, soţia, a căzut pe o distanţă de o sută de metri. Femeia a scăpat fără leziuni grave, refuzând să fie dusă la spital. Soţul ei a fost recuperat de către salvatorii montani, transmite News.ro.

Incidentul a avut loc duminică după amiază, pe traseul de la Peştera Liliecilor, către zona Satic. O turistă a căzut aproximativ o sută de metri în abrupt, în sprijinul femeii intervenind salvatorii de baza Salvamont Voina.

Bărbatul de 76 ani, cetăţean german, a fost coborât prin lansări succesive. E în stare bună, prezintă o tăietură în palma dreaptă”; transmite Salvamont.

Accidentul montan s-a produs în condiţiile în care cei doi au fost la plimbare si au decis să coboare de pe munte direct, pentru ca se vedea drumul, fără să ştie ca în acea zonă este un abrupt, acesta fiind motivul pentru care aveau vizibilitate spre şosea.

Salvamont Busteni: „Anul acesta se poartă umbrela 😂”

Previous Story

Mărturia celor care și-au pierdut rudele la inundații: „Ultima dată când l-am văzut a fost când a țipat. Era noapte și a țipat de trei ori și nu s-a mai auzit nimic”

Next Story

Afaceristul brașovean Călin Donca a rămas fără mașina de lux în valoare de 300.000 de euro. Poliția îi caută pe hoți