Poliţist rănit de o şoferiţă neatentă. Femeia a lovit atât de tare maşina Poliţiei, încât autospeciala s-a răsturnat pe plafon

Last Updated on septembrie 2, 2024 Poliţist rănit de o şoferiţă neatentă. Femeia a lovit atât de tare maşina Poliţiei, încât autospeciala s-a răsturnat pe plafon 1

Un poliţist a ajuns de urgenţă la spital, după ce autospeciala în care se afla a fost implicată într-un accident. O şoferiţă care ieşea dintr-o benzinărie, nu s-a asigurat şi a lovit violent maşina de Poliţie. Impactul a fost atât de puternic încât autospeciala s-a răsturnat pe plafon, scrie Observator.

După ce şi-a alimentat maşina la o benzinărie din localitatea Viziru, judeţul Brăila, grăbită, şoferiţa nu s-a mai asigurat la ieşire şi a apăsat pedala de accelaraţie. Zgomotul puternic i-a alertat imediat pe oamenii care locuiesc în zonă. “Eu eram înăuntru am auzit impactul şi maşina răsturnată”, spune un martor.

La faţa locului au ajuns imediat mai multe echipaje de intervenţie. Rănit în urma impactului violent, agentul care se afla la volan a ajuns pe mâinile medicilor.

Şoferul autospecialei a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a declarat Elena Ostache, IPJ Brăila. Ambii şoferi au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Pe numele femeii a fost deschis acum un dosar penal pentru vătămare coporală din culpă.

Polițiștii au mai stabilit că „autospeciala se deplasa în regim normal și era condusă de un agent de poliție din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Viziru, aflat în timpul serviciului”, scrie viata-libera.ro.

Previous Story

(Video) Poiana Brașov. Trei pui de urs, filmați pe pajiștea de la baza pârtiei Bradul

Next Story

Brașovul ocolit și de calea ferată de mare viteză București-Budapesta. Pe unde vor trece trenurile cu peste 200 km/h