Caius Covrig, patronul unui hotel de lux din Brașov, gest pentru o mamă singură cu 3 copii!

Last Updated on septembrie 9, 2024 Caius Covrig, patronul unui hotel de lux din Brașov, gest pentru o mamă singură cu 3 copii! 1

Caius Covrig, proprietarul Kayus Lounge din Brașov, a fost mișcat de mesajul unei mame singure, Roxana, care își exprimase dorința de a le oferi celor trei copii ai săi o experiență la munte, pe care nu au avut-o niciodată.

Am trei copii, pe care îi cresc singură, dar nu au ajuns niciodată la munte. Măcar o zi să îi pot duce, să vadă și ei cum arată”, a scris Roxana pe rețelele de socializare, sperând să găsească o modalitate de a le îndeplini această dorință.

Emoționat de povestea ei, Caius Covrig a decis să răspundă imediat: „Dragă Roxana, dacă tot ți-ai rupt din timpul tău să ne scrii vreau să îți ofer o cazare și o cină gratis la hotelul meu, din Brașov”, a declarat acesta pe Instagram, conform Click.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Caius Covrig (@caiuscovrig)

Nu pot să cred… m-ai făcut să plâng!!! Mulţumesc din suflet. Nu mai am cuvinte! Dumnezeu să te răsplătească”, a fost mesajul, plin de recunoştinţă, al mamei singure, cu 3 copii, pentru Caius Covrig.

Roxana, eu îţi mulţumesc din suflet şi mă bucur că am putut să îţi aduc o bucurie imensă, atât ţie cât şi copiilor tăi, prin a-ţi oferi un sejur gratis la Kayus Hotel, cu mâncare inclusă.

Am rămas complet uimit că acest clip a strâns aproape 1 milion de vizualizări în mai puţin de o zi, 60 de mii de like-uri şi mii şi mii de comentarii. Pentru cei ce vă întrebaţi, să ştiţi că s-a luat deja legătura cu Roxana şi va fi contactată de către managerul locaţiei pentru a stabili data în care să vină împreună cu copilaşii ei la Kayus Hotel şi normal că vom reveni cu un clip, să vedeţi experienţa ei şi fericirea pe faţa ei.

Abia aştept, sunt mega-entuziasmat şi v-am zis, încerc să fac cât de mult pot eu, din toată inima mea, dar şi voi trebuie să înţelegeţi, la rândul vostru, că nu pot să ajut pe toată lumea. Ştiţi foarte bine că sunt în full investiţii cu noul meu proiect hotelier şi, din păcate, nu pot şi, dacă aş putea, credeţi-mă că v-aş ajuta. Vă mulţumesc tuturor celor care îmi apreciaţi munca. Vă pup pe toţi şi vă aştept la Kayus”, a transmis, într-un clip postat pe contul său de Instagram, Caius Covrig, conform Antena Sport.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Caius Covrig (@caiuscovrig)

Previous Story

(Video) Imagini cu hoți care sparg zeci de mașini într-o singură noapte

Next Story

Video Brașov. Lucrările la Polivalentă, cea mai mare din România, avansează în ritm alert