O tânără absolventă de Medicină și-a pierdut viața după ce motocicleta pe care se afla s-a lovit frontal de un autoturism

Last Updated on septembrie 23, 2024 O tânără absolventă de Medicină și-a pierdut viața după ce motocicleta pe care se afla s-a lovit frontal de un autoturism 1

O tânără absolventă de Medicină a murit după ce motocicleta pe care se afla ca pasageră s-a izbit de o maşină. Medicii au găsit-o în stop cardio-respirator şi au reuşit să o resusciteze. Din păcate, în ambulanţă, inima ei s-a oprit din nou, iar eforturile doctorilor au fost în zadar.

Motociclistul, angajat al Penitenciarului Dej, este în stare gravă şi are nevoie de sânge. Colegii lui de muncă au lansat un apel emoţionant pe Facebook.

Tânăra a fost resuscitată, intubată şi preluată de o ambulanţă, însă în drum spre Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului din Cluj-Napoca a intrat din nou în stop cardio-respirator. Deşi iniţial, tânăra a răspuns manevrelor de resuscitare, acesta a murit în drum spre spital. Grav rănit, motociclistul a ajuns şi el pe mâinile medicilor, scrie Observator Tv.

Şoferul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cazul motociclistului nu a putut fi făcută testarea pentru alcool în aerul expirat.
Robert este internat la Clinica Chirurgie 1 Cluj-Napoca un de a suferit mai multe intervenții efectuate de o echipă multidisciplinară ce include chirurgie generală, ortopedie și chirurgie plastică. Conform informațiilor transmise de SNPP Bistrița, medicii au reușit să îi salveze mâna stângă, cea mai grav afectată de accdent. Tânărul mai are nevoie de cel puțin două intervenții chirurgicale în următoarea perioadă, scrie Observatorbn.ro.

Accident cu patru motociclete pe Transapuseana. Traficul este blocat
Patru motociclişti au suferit răni după ce au fost implicaţi duminică într-un accident pe DJ 107I – Transapuseana, traficul fiind blocat.

“Traficul este blocat pe Transapuseana, pe DJ 107I, la kilometrul 77, zona Valea Albă, din cauza unui accident rutier. Din primele informaţii, sunt implicate patru motociclete. Patru persoane ar fi suferit leziuni corporale”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba, potrivit Antena 3.

La rândul său, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Alba a informat că Secţia de pompieri Câmpeni intervine duminică pentru asigurarea măsurilor specifice la un accident rutier pe Transapuseana, la ieşire din Bucium.

Previous Story

Brașov. Imagini cu ursul care a atacat o tânără însărcinată

Next Story

Foto Brașov. Cum va arăta noul Stadion Tineretului. Investiție de 28 de milioane de euro