O şoferiţă a lovit o motocicletă, după ce a întors maşina fără să se asigure

Last Updated on septembrie 13, 2024 O şoferiţă a lovit o motocicletă, după ce a întors maşina fără să se asigure 1

O şoferiţă de 19 ani a lovit un motociclist după ce a întors maşina fără să se asigure. Două persoane au ajuns la spital, dintre care una – o femeie de 49 de ani – în stare gravă.

Totul s-a întâmplat după ce o tânără de 19 ani aflată la volanul unei maşini nu s-ar fi asigurat când a efectuat o manevră de întoarcere și a lovit o motocicletă condusă de un bărbat de 53 de ani, scrie Observator Tv.

În urma impactului, o femeie de 49 de ani, pasageră pe motocicletă, a fost grav rănită şi transportată de urgență la spital cu elicopterul SMURD. Motociclistul a fost conștient, dar s-a ales cu o fractură la picior și a fost dus și el la spital pentru îngrijiri.

Femeia prezintă multiple traumatisme și a fost intubată de către echipajul SAJ cu medic. Bărbatul este conștient, cooperant, prezintă o posibilă fractură la nivelul unui membru inferior. Nicio persoană aflată în autoturism nu a necesitat îngrijiri medicale”, a transmis joi ISU Cluj, conform Ziua de Cluj.

Accident pe pod, în municipiul Brașov
O coliziune între trei autovehicule a avut loc în această dimineață, pe podul din zona Zizinului din Brașov. Evenimentul rutier a avut loc pe fond de ceață, pe sensul spre Tărlungeni, scrie mytex.ro.

O şoferiţă a lovit o motocicletă, după ce a întors maşina fără să se asigure 2
Potrivit unui martor, au fost implicate două autoturisme și un autobuz.

Previous Story

Brașov. Începe Festivalul Zilelor Culturale Maghiare. Concerte, filme, programe dedicate copiilor, târg al meșteșugarilor și producătorilor

Next Story

Brașov. Începe „Retro Marktplatz” în Piața Sfatului. Personalități istorice prind viață cu ajutorul AI