O mașină cu doi copii mici a căzut într-o groapă căscată în asfalt. „Dintr-o dată m-am dus”

Last Updated on septembrie 16, 2024 O mașină cu doi copii mici a căzut într-o groapă căscată în asfalt. „Dintr-o dată m-am dus” 1

Probleme pentru un tată și cei doi copii ai săi. Asfaltul a cedat sub roata din stânga-față, autoturismul rămânând suspendat.

În maşină, se afla un tată, cu cei doi copii ai săi, un băiețel de o lună și fata de 1 an și 5 luni de zile, ambii aflaţi pe scaunele speciale pentru copii. Incidentul a avut loc pe o stradă din Suceava.

Era mașina în față, mergeam bară la bară, nu aveam cum să văd ce era pe asfalt, și dintr-o dată m-am dus… . M-am speriat dar suntem bine, mergeam încet, a relatat suceveanul implicat în accident, potrivit Monitorul de Suceava.

Din primele informații, în zona surpată, aflată lângă un canal, a avut loc o intervenție la o avarie iar stratul suport a cedat pe fondul ploilor abundente.

ACCIDENT la CĂZĂNEȘTI. Mașină căzută în șanț
Traficul rutier este afectat, în această dimineață, pe DN 67 – între Râmnicu Vâlcea și Horezu, pe raza localității Căzănești, acolo unde a avut loc un accident rutier. Din primele informații, ar fi vorba de o coliziune între două autoturisme, iar în urma impactului una dintre mașini a căzut în șanț.

O mașină cu doi copii mici a căzut într-o groapă căscată în asfalt. „Dintr-o dată m-am dus” 2

La fața locului sunt prezente echipaje ale Poliției Rutiere, ale Ambulanței Vâlcea, precum și ale ISU. Potrivit primelor estimări, persoanele implicate în accident, după o evaluare la fața locului, nu ar avea nevoie de îngrijiri medicale și de transport la spital.

Previous Story

Un tânăr decedat într-un accident a fost jefuit. Hoţii au furat peste 20.000 de lei

Next Story

Cutremur de 5,2, resimțit și la Brașov